Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit tuningoljak ezen a gépen?

Mit tuningoljak ezen a gépen?

Figyelt kérdés

Amd athlon 4800+ ,2Gb ram,Asus m2n SLI deluxe alaplap,GF 9600 gt 512MB 1800Mhz.Kirpóbáltam egy 8500 gt physx-re bekötve csak akkor épp nem volt a gépen physx-es játék ,utána meg bedöglött a 8500 GT de a 3mark vantage-ban a a cpu pontszámot felvitte 3000-ről 16 000 fölé.Bár nem tudom ez fps-ben játékok közben érezhető lenne e?

Vagy érdemes lenne e beszereznem mégegy 9600 GT vagy esetleg más tárkártyát kizárólag physxre.Procit nehéz cserélni mert AM2-est nem árulnak de már AM2+ sem nagyon.

A Crysis 2-re próbálok felkészülni mivel az előző 2 rész nagyon bejött azokat 1024x768-as felbontáson medium grafikán tudtam nyomatni.

Nem akarom fullon játszani csak szeretnék minél többet kihozni a játékélményből.

Ui:tudom,hogy a crysis 2 valaószinűleg nem lesz physx támogatott.És a proci max 200Mhz tuningot bír elviselni szóval max 400Mhz ha ez fölé húzom túlmelegszik 2-3 perc után.

2010. júl. 18. 18:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Nos:P

"a puding próbája az evés!"

Ez alatt azt értem hogy ne nagyon hagyatkozz szintetikus tesztprogramokra, mert régen is problémák voltak vele.Az igazi "kopp" mindig a játék kipróbálásánál van.

[link]

Annyival jobb hogy 2 magos, és ez még komolyabb játékokra is elég, mint pl. Assassin's Creed 1-2, StarWars Force Unleashed.

És ha 2 VGA-t szeretnél, szerintem az a legbiztosabb ha ugyan-olyat veszel hozzá, mert az tuti muxik:D

2010. júl. 18. 19:44
 2/7 A kérdező kommentje:

Kösz a választ de annyit hozzátennék,hogy a 4800+ is 2 magos és magonként 2.4GHz.AZ általad adott link nem működik,de az 5000+ nem sokkal jobb valószinű az 2,5Ghz vagy az is csak 2,4 és csak a gyorsítótára nagyobb az AMD-nél kicsitt trükkös néha a cimkézés,De tuningal tudok nyomni a procin 200Mhz magonként csak az a 400Mhz nem sok mindent tesz.

Amit jó lenne szerezni az egy 6000+ Black edition de olyat már tuti nem kapok és amúgy is sokallom a fogyasztását.

2010. júl. 19. 13:09
 3/7 anonim ***** válasza:
szart se ér a frekvencia ha kevés a cache.
2010. júl. 25. 19:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Crysis 2 nem lesz physix-es???

Ezt hol olvastad?

Legkésöbb 2011 márciusban jön ki a játék ugye?

2010. júl. 26. 11:41
 5/7 anonim ***** válasza:

1. +200Mhz-es növekedés észrevehetetlen. általában 35%-os növekedés már észrevehető.

2. Árulja már el valaki hogy mért nincs élet physx-nélkül? Ha kikapcsolnád rögtön fps növekedésben lenne részed.

3. ha komolyabb tuningot akarsz vegyél egy coolermaster hyper 212 plus hűtőt.

4. Kerüld a dupla vieókártyás megoldáskat.

OFF: Majd akkor fogok nagyot röhögni amikor a crysis 2 szétszed egy HD 5890 x2-őt mert az nvidia vagy az ati nem perkált eleget a fejlesztőknek

2010. júl. 26. 14:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Ugy tuningolj h veszel egy komolyabb procit. Ez a processzor 2 kártyás rendszerhez kevéske lesz. A VGA-d sem mai gyerek már arra is ráférne erősítrés fiziksz ide vagy oda. jah ,meg persze +2 Gb ram.
2010. júl. 26. 15:18
 7/7 A kérdező kommentje:

A phisx-et kikapcsoltam rohadjon meg ahol van tényleg csak levette az fps-t.

A hűtés gyanánt lehet építek majd vízhűtést egyszer már csináltam a videokártyámra és jól működött amíg szét nem ment,de most már tapasztaltabban tudok egy strapabíróbb rendszert építeni.

A ram felesleges lenne bele mert még a 2GB-ot sem használom ki a a feladatkezelő szerint.

A vége az lesz ,hogy lehet veszek 1 xbox360-at bár nem kedvelem a konzolt de költséghatékony az biztos és minimum egy xbox360 árát rá kellene kölétenem a gépre de még kevés is lenne.

2010. júl. 27. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!