E három 1070ti közül melyiket vegyem?
Három közül tudnék választani, mindháromat használtként venném, megbízható eladótól, de nem tudom melyik lenne a legjobb:
Manli GTX 1070 TI 8GB GDDR5 Triple Cooler Eladó!
MSI GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 ARMOR
ASUS GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 ROG Strix Advanced Edition
Az Asus a legdrágább, a Manli a legolcsóbb, az MSI köztes. Én hajlanék a Manli-ra de annyira nem ismerem a márkát.
Esetleg valaki?

én az asust venném, mert az gyártja jelenleg a csúcsot
élettartamban talán még szerepet is játszik majd, de lehet egyiket sem gyötörnéd a végéig

Armornak nem vmi híres a hűtése, Manli a legolcsóbb gyártó így marad a 3.
ASUS GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 ROG Strix Advanced Edition értékelések alapján jó cucc

Manli kínai, ezért nálam alapból ki is esett. Nem szeretem a kínai hardvereket, eddig csak negatív tapasztalataim voltak velük.
Ráadásul a kínaiak előszeretettel sufni tuningolnak VGA-kat mindenféle raktáron maradt alkatrészekből hogy olcsóbban ki tudják hozni.
Mivel én már vagy 15 éve mindenből ha van lehetőségem csak Asus-t használok, soha nem volt vele problémám, így nálam értelem szerűen csak az Asus ami szóba jöhet.
Már csak ezért is: [link]
Kényelmesen és felhasználóbarát felületen lehet konfigolni az Asus VGA-kat ezzel a szoftverrel.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!