Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » E három 1070ti közül melyiket...

E három 1070ti közül melyiket vegyem?

Figyelt kérdés

Három közül tudnék választani, mindháromat használtként venném, megbízható eladótól, de nem tudom melyik lenne a legjobb:

Manli GTX 1070 TI 8GB GDDR5 Triple Cooler Eladó!

MSI GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 ARMOR

ASUS GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 ROG Strix Advanced Edition

Az Asus a legdrágább, a Manli a legolcsóbb, az MSI köztes. Én hajlanék a Manli-ra de annyira nem ismerem a márkát.

Esetleg valaki?

2019. nov. 15. 21:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Amelyikre több a gari.
2019. nov. 15. 21:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Egyikre sincs.
2019. nov. 15. 21:43
 3/7 anonim ***** válasza:
ASUS GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 ROG Strix Advanced Edition erről tudok nyilatkozni ,hogy hűvös és hangtalan. A többi is jó teljesitményben kb semmi nincs köztük, csak a hűtésben. Ha zavar a hang terhelés alatt akkor ROG. Ha nem annyira érdekel akkor a legolcsóbb.
2019. nov. 15. 21:47
 4/7 anonim ***** válasza:

én az asust venném, mert az gyártja jelenleg a csúcsot

élettartamban talán még szerepet is játszik majd, de lehet egyiket sem gyötörnéd a végéig

2019. nov. 15. 21:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Armornak nem vmi híres a hűtése, Manli a legolcsóbb gyártó így marad a 3.

ASUS GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 ROG Strix Advanced Edition értékelések alapján jó cucc

2019. nov. 15. 21:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Manli kínai, ezért nálam alapból ki is esett. Nem szeretem a kínai hardvereket, eddig csak negatív tapasztalataim voltak velük.

Ráadásul a kínaiak előszeretettel sufni tuningolnak VGA-kat mindenféle raktáron maradt alkatrészekből hogy olcsóbban ki tudják hozni.

Mivel én már vagy 15 éve mindenből ha van lehetőségem csak Asus-t használok, soha nem volt vele problémám, így nálam értelem szerűen csak az Asus ami szóba jöhet.

Már csak ezért is: [link]

Kényelmesen és felhasználóbarát felületen lehet konfigolni az Asus VGA-kat ezzel a szoftverrel.

2019. nov. 15. 21:56
 7/7 anonim ***** válasza:

MSI Geforce GTX 1070 Ti Armor 8GB GDDR5 gari.

Csak garist vegyél.

[link]

2019. nov. 15. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!