Asrock b450 steel legend, vagy msi bazooka v2?
Figyelt kérdés
Az msi jobban tetszik, de linustechtips magasabb rangba sorolta a steel legendet
Valamint azonos arvan vannak
2019. nov. 15. 14:01
1/6 anonim 

válasza:

Asrock b450 steel legend ezt venném
2/6 anonim 

válasza:

MSI jobban kezeli a magas mhz es ramot de a fő ok jóval jobb vrm van rajta én azt venném.
3/6 A kérdező kommentje:
Ertem, indokokat is irjatok legyszives... Most latom, hogy az asrock rgbs is... Illetve a linustechen magasabb rangba van sorolva... Mibol gondolod, hogy az msinek jobb a vrmje?
2019. nov. 15. 14:59
5/6 anonim 

válasza:

Az X570 Steel Legend van magasabbra sorolva, de nincs egy ársávban, ugyanis ez 60 ezer forint. A B450 Steel Legend nincs rajta a listán, viszont tudjuk, hogy mi van rajta, ezért tippre én TierE-re raknám.
6/6 anonim 

válasza:

Ja, jól mondtam, csak vak vagyok, ott van az a TierE-ben a B450 Steel Legend, tehát elég pocsék VRM-je van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!