Ha választani kellene akkor Aqproxx vagy Akyga tápot vennétek? Bővebben lent
Egy AMD géphez kellene egy tápegység, a vga, hang, lan alaplapról működnek, egyedül egy 240 GB SSD és egy DVD meghajtó van a gépben.(4gb ram, win 10 és egy kis ventillátor ami még benne van).
A számítógép csak netezésre, youtubozásra van használva, játékok és nagy programok nem mennek rajta.
Ahol én lakom szinte az összes helyet megnéztem kb. 8-at abból 6 üzlet az akyga tápot mondta, hogy ilyen géphez lehet használni mivel nincsen túlterhelve, és ezt a tápot Németországban rakják össze, és kevés a meghibásodott darab amit visszavisznek a boltokba.
Ugyanakkor mondták még az Aqproxot is.
Ezügyben szeretnék segítőkész véleményeket kérni.
ha spórolni is akarsz akkor 7500ft ért [link]
nehogy megvedd azt a 2 hulladékot.
Köszönöm a linket.
Azt lehet tudni mi a probléma a 2 másik tápegységgel? Miért neméri megvenni?
"ezt a tápot Németországban rakják össze"
Na ez totál ledobta az ékszíjat nálam. Hidd el, hogy ezeket a tápokat Kínában egy dzsunkán dobálják össze, máshonnan kiselejtezett alkatrészekből.
"Azt lehet tudni mi a probléma a 2 másik tápegységgel? Miért neméri megvenni?"
Mert:
* nem közismert gyártók, nem találhatóak róluk tesztek
* gyanúsan olcsók (~5000 Ft-ért 500 W-osnak hirdetett táp)
Használtan is ki lehet fogni tűrhető belépő szintű FSP-tápokat - például:
egy teszt a szériáról:
Ja a boltos csak elakarja sózni a terméket, nehogy megvedd egyiket se, [link]
legalább egy ilyet kellene szerezni.
Jártam mi is jártunk így sajnos annó ColorSit táp szép lassan kinyírta otthon a család egyik gépét azóta tanultunk belőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!