Én 14k-nál több pénzt nem adnék házra. Ez a plafon "Cooler Master MasterBox MB600L MCB-B600L-KA5N-S02 szürke számítógép ház "
Teljesen életszerű 2019-ben 3db DVD-író hely és 6db 3.5 hely asztali gépnek. A mai belépőszintű (tehát tizen ezres, nem 40 (!) ezres) házakban csak 4-5 darab hely van 3.5 vagy 2.5 adattárolóknak. Szörnyű.
Mindeközben porszűrő sincs rajta (amik már 10 ezres házakban is kezd normális minőséggel elterjedni) és a tesztekből az jön le, hogy a hangszigetelés se az igazi, bár ez köszönhető a kevésbé magas minőségű gyári ventilátoroknak is. Ezenkívül usb 2.0 az előlapon, miközben a legújabb házakon megjelentek az usb-c-k is. Ja és 9 kiló.
Tehát olyan szűk célcsoportnak megfelelő, hogy nem tudom ki fizet ezért 40 ezret, de szerintem nagyítóval kell a vevőket keresni.
Biztos, hogy nem.
Ha 30-35 ezer körül vennél házat, ezek közül inkább:
Thermaltake Suppressor F51
NZXT H500i
Fractal Design Define C
Ha Micro-ATX, Mini-ITX akkor Cooler Master MasterBox Q300L MCB-Q300L-KANN-S00 számítógépház 13.575 Ft ez a plafon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!