Mi a véleményetek erről a macbookról?
"Az akksija nem 2-3 órát bír mint egy bármilyen windowsosnak illetve ebben a kicsi méretben ( 11"-ost szeretnék leginkább ) a windowsos laptopok elég rosszak."
Az eszed tokja.
Vannak 600-700 ezer forintért pl Lenovo Yogabook ami üzleti szériás gép, jó teljesítménnyel és 10 órás üzemidőkkel
Nekem amúgy van egy Dell E7420-em ami 5-6 óra üzemidőt bír.. és elég jó gép.. i5-4 gen, 8 gb ram és 256 ssd, amire használom arra jó :)
igaz, hogy nem rendszertől függ de windowsos gépekbe kisebbeket szoktak rakni főleg ilyen árban.
másik kommentelőnek meg igaza van, de le is írta 600-700 ezer Ft ért..... amikor 90-100 ezer Ft-os kategóriáról beszélünk...
Nekem egy lenovo thinkpadem van, /L430
3-4 orat bir az akksija, az eredeti van benne, 2012 tajan kerult 300 ezer ft-ba, 3 eve vettem 40 ezer ft-ert, azota sem esett az ara, es meg mindig eleg a teljesitmenye, i5 os proci van benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!