Mi lehet a gond a billentyűzettel/usb-vel?
Figyelt kérdés
A gond a következő:Elkezdek írni, majd 1x gondol egyet és lecsatlakozik a billentyűzet, és ez főképp akkor zavaró mikor írok, mivel ha pl visszatörlnék 1-2 karaktert és pont akkor csatlakozik le, akkor kb kitörli az egész üzenetet (tehát mintha beragadó billentyűzet lenne, avgy ha épp enter-t nyomok akkor tesz vagy 200 db-ot). Próbáltam már 2 billentyűzettel, ugyanez a probléma.Legtöbbször vissza se csatlakozik automatikusan, csak úgy,hogy eszközkezelőbe letiltom a bill-t majd újra engedéleyezem vagy ha kihúzom, majd be a portba. Próbáltam már letörölni az összes usb vezérlő drivert, majd újraindítással "újratelepíteni, de továbbra is fenáll a probléma.(Valamint mindenhol kikapcsoltam az "a gép kikapcsolhatja az eszközt, hogy energiát takarítson meg" funkciót, az eergiasémáknl letiltottam a szelektív felfüggesztést). Kipróbáltam az összes lehetséges portot, ha esetleg azzal lenne probléma. Csak a billentyűzetnél csinálja ezt, más usb eszköznél nem. (eszközkezelőben sikertelen eszköz-leíró kérés hibát ír). Ötlet?2019. nov. 10. 20:24
1/3 anonim válasza:
Másik USB portban is csinálja?
Milyen Windowsról van szó? USB vezérlőknél tulajdonságoknál próbálj olyat, hogy netről keressen illesztőprogram-frissítést, hátha...
Ne a ház elején lévő USB portokba dugd hanem a gép hátulján lévők közül próbálgasd végig.
Pendrive, külső HDD ház stb eszközökkkel is csinál ilyet?
2/3 A kérdező kommentje:
Windows 10 (18362.10024),ezeket mindet próbáltam de ezt le is írtam. Az összes usb portot kipróbáltam hátul is, és mint írtam csak billentyűzettel csinálja
2019. nov. 10. 20:43
3/3 anonim válasza:
Sajnos nincs ötletem, valamilyen számtech szervizt kérdezd meg mi lehet ez :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!