Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ryzen 3700x jól fog működni...

Ryzen 3700x jól fog működni ebben az alaplapban?

Figyelt kérdés
[link]
2019. nov. 9. 12:40
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
Fog működni, de szerintem jobb lenne egy Ryzen 3700x mellé egy jobb lapot választani.
2019. nov. 9. 12:54
 2/4 anonim ***** válasza:
75%

MSI MPG X570 GAMING PLUS ajánlanám.

[link]

Olcsóbb alternatív megoldás.

MSI B450 TOMAHAWK MAX

[link]

2019. nov. 9. 13:04
 3/4 A kérdező kommentje:

értem

de 100% teljesítményét le tudja adni egy ilyen lapban is?

2019. nov. 9. 13:35
 4/4 anonim ***** válasza:

100% teljesítményét úgymond csak akkor tudja leadni ha van rajta egy elég jó hűtő is amivel tud 4.3GHZ vagy ha jó a szilikon talán kicsit még feljebb boostolni. Na meg olyan program/programokat futtat amik kihasználják a 8mag/ 16 szálat.

Egy ilyen 20 ezer alatti alaplapnál valszeg a VRM nem igazán bírná ha egy ilyen processzor mindent beleadva kezd dolgozni ezért én is valami komolyabbat vennék.

[link]

Mondjuk ezt. Ne feledd egy jó alaplapon általában az integrált hangkártya is jobb több feature van bennük na meg szerintem sokkal jobban is néz ki és ugy unblock megbízhatóbbak minden szempontból ezért szerintem nem érdemes ezen spórolni ha már egy 100 rugós procit veszel.

2019. nov. 9. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!