A számítógépem cd-lejátszóján van egy fülhallgató csatlakozó, de csak a hangszórók szólnak. Miért?
A hangszóró aktív vagy passzív? Aktív akkor, ha kell hozzá tápegység vagy bele elem, ha ez van, akkor miért csodálkozol, hiszen van benne ERŐSÍTŐ..
Fülhallgatódban van erősítő??
Az előző válaszadónak gratulálok! Ha nem értesz valamihez akkor legalább ne írj hülyeségeket! Fülesbe elem mi? Te jó ég!
Valószínüleg van a csatlakozó lyuk mellett egy hangerő állító, próbáld meg azt. Azt meg nem írtad hogy a hangszórókat hova dugtad, mert ha azt is oda akkor a fülessel lehet a gond. De egyszerűbb ha ide írkálás helyett már rég megkérdeztél volna valakit.
Előzőnek.. Tudsz olvasni és értelmezni?
Akkor most Neked.Arra céloztam, hogy a rádugott hangszóró azért szól, mert van benne erősítő, és küldünk bele villanyt az erősítést létrehozandó, nyilván elemmel, vagy tápegységgel.
És akkor rákérdeztem, hogy a fülesben van-e ehhez hasonlatos valami, mert ha nincs, akkor hogyan erősítsen?
Azt én is tudom, hogy a fülesben abban nincs erősítő..
Még jó hogy mi veszünk össze más gondján.
Bocsánatot kérek az előzőtől!
Manapság már nem használjuk azt a csatlakozást mert megjött az MP3 és az audió lemezeket is digitálisan olvassa minden lejátszó és ha a hangkártyába dugod akkor is hallani fogod.
Zöld dugalj hogy segítsek.
Előző vagyok.. Ok..
Az a helyzet, hogy a kérdezők többsége, még kérdezni sem tud, nem közöl elegendő vagy pontos információt.
Itt is az helyzet, mert:
Azt nem állította, hogy ugyanoda dugta a hangszórót, mint ahova a fülest. Lehet hátsó hangkártya csatlakozón szól a hangszóró és elölről nem szól a füles.
Egyébként, ahol szól a hangszóró, ott szólni kell a fülesnek is, és ez fordítva is igaz, legfeljebb igen halkan, de szól! Az persze más kérdés, hogy érdemben nem használható. Erre itt nincs utalás semmi..
Na ennyit erről.. /Pedig már többször megfogadtam, hogy nem válaszolok, ha hiányos a kérdés/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!