Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik GTX 1660 Ti-t válasszam?

Melyik GTX 1660 Ti-t válasszam?

Figyelt kérdés

Sziasztok, új PC-t akarok beszerezni és VGA-nak a GTX 1660 Ti-t néztem ki (1660 Super is megvan, de sajnos az háromból két üzletben nem található meg jó áron, egyelőre még a Ti-nél maradok)

Szóval ebből rengeteg fajtát látok (Gainward Ghost, MSI Ventus, stb.), gyakran 1-2 ezer forintos különbséggel - ha jól tudom akkor leginkább a hűtésükben különböznek (?)

Hosszú távra tervezek és olyan 100e. Ft környékén gondolkodom - viszont rugalmas vagyok ha minőségről van szó, egy kicsivel hajlandó vagyok többet kiadni érte ha az megéri!

Felhasználása alap dolgok mellett játékra, videoszerkesztésre, filmezésre történne.

Szóval szerintetek melyiket érdemes választanom?

[Tervezett konfigból ami lényeges lehet: Q300L ház, MSI b450m Mortar Max alaplap, Ryzen 5 3600 proci, 2x8 gb Ripjaws RAM, egy 550w-s táp - Monitort sajnos szintén újat kell beszereznem, arról még fogalmam sincs milyen lesz]

Nem vagyok túl profi a témában, csak annyit tudok amennyit olvasgattam róla az elmúlt napokban, hálás lennék a segítségetekért, tippekért! :)

2019. nov. 6. 12:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha rugalmas vagy akkor: SAPPHIRE Radeon RX 5700 Pulse 8GB 125 ezerért és kb 2x megeszi a 1660ti és ki is köpi. 100+k ért ne haragudj meg de értelmes ember nem vesz 1660ti -t. Ha nagyon nvida kell még ugyis kicsit tulárazott de max : 91k ért IGABYTE GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB ennél többet erre a vga ra kiadni nagy értelmetlenség.
2019. nov. 6. 13:58
 2/4 A kérdező kommentje:

Megvan mi zavart be: az általam kinézett "MSI GeForce GTX 1660 Ti VENTUS XS OC 6GB" 90k környékén mozog az árukeresőben de a webáruházban ahol összeraktam az elméleti PC-t ott már ~99k ... Ezért írtam 100k-t.

A PC összára már így is túl lőtt a kereten, ez a VGA pedig nagyon ajánlott (amire nekem kell) - nyilván jobb vásár lenne az 1660 Super (fent említettem, hogy az miért nem megy)

A rugalmasságot arra értettem, hogy 1-2-3 ezer Ft-ot hajlandó vagyok rádobni ha annyival jobb a hűtése vagy ilyesmi - és mint azt írtam is, nem értek ehhez a dologhoz (ettől pedig senki nem lesz kevésbé értelmes ember... )De köszi a választ.

2019. nov. 6. 14:20
 3/4 anonim ***** válasza:
90k ért még megfelelő
2019. nov. 6. 14:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha mindenképp nagyon 1660TI kell akkor a gigabyte-ot ajánlom. De egyébként én is inkább gyűjtenék még kicsit vagy valami egy Sapphire RX 5700 Pulsera. Kicsit a 6gb vram is aggasztana pl tegnap néztem a Red Dead 2 PCn már 1080p ben is több mint 5 giga vramot használ akkor mi lesz 2 3 év múlva? Ha esetleg új monitort veszel akkor is könnyebb lesz freesyncest tálalni vagy akár már mostani monitorod is tudja ezt nem tudhatom.
2019. nov. 6. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!