Melyik GTX 1660 Ti-t válasszam?
Sziasztok, új PC-t akarok beszerezni és VGA-nak a GTX 1660 Ti-t néztem ki (1660 Super is megvan, de sajnos az háromból két üzletben nem található meg jó áron, egyelőre még a Ti-nél maradok)
Szóval ebből rengeteg fajtát látok (Gainward Ghost, MSI Ventus, stb.), gyakran 1-2 ezer forintos különbséggel - ha jól tudom akkor leginkább a hűtésükben különböznek (?)
Hosszú távra tervezek és olyan 100e. Ft környékén gondolkodom - viszont rugalmas vagyok ha minőségről van szó, egy kicsivel hajlandó vagyok többet kiadni érte ha az megéri!
Felhasználása alap dolgok mellett játékra, videoszerkesztésre, filmezésre történne.
Szóval szerintetek melyiket érdemes választanom?
[Tervezett konfigból ami lényeges lehet: Q300L ház, MSI b450m Mortar Max alaplap, Ryzen 5 3600 proci, 2x8 gb Ripjaws RAM, egy 550w-s táp - Monitort sajnos szintén újat kell beszereznem, arról még fogalmam sincs milyen lesz]
Nem vagyok túl profi a témában, csak annyit tudok amennyit olvasgattam róla az elmúlt napokban, hálás lennék a segítségetekért, tippekért! :)
Megvan mi zavart be: az általam kinézett "MSI GeForce GTX 1660 Ti VENTUS XS OC 6GB" 90k környékén mozog az árukeresőben de a webáruházban ahol összeraktam az elméleti PC-t ott már ~99k ... Ezért írtam 100k-t.
A PC összára már így is túl lőtt a kereten, ez a VGA pedig nagyon ajánlott (amire nekem kell) - nyilván jobb vásár lenne az 1660 Super (fent említettem, hogy az miért nem megy)
A rugalmasságot arra értettem, hogy 1-2-3 ezer Ft-ot hajlandó vagyok rádobni ha annyival jobb a hűtése vagy ilyesmi - és mint azt írtam is, nem értek ehhez a dologhoz (ettől pedig senki nem lesz kevésbé értelmes ember... )De köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!