Intel gyári hűtő lefogatása?
pasztáztam a processzorom 3 és nem volt szegényke de első intel gépem és fingom nem volt h kell vissza rakni a gyári hűtőt rá meg nyomkodtam és sikeresen le törtem az összes lefogató kis lábacskát.Most nincs lovém másikra majd fizukor.Esetleg tudom valahogy házilag valamivel rögzíteni?
Fekvő helyzetbe raktam le a gépet rajta van a hűtőr de mivel a lábak letörtek nem fogja oda hiába nyomtam le a 4 biztosító pecket.lötyög rajta csak annyit érek el vele így h fekvő helyzetbe nem mászik el de ha fel állítanám le esne róla.
Tudom így használni a gépet ? attól függetlenül h nincs oda fogatva csak rá van rakva hűti a processzort nem?
(nem az én gépem haveromé)
esetleg pillanat ragasztóval oda ragaszthatom?
Kis régi gép soha nem lesz benne cserélve proccesszor.
Később akkor le tudom szedni?
A pillanatragasztó valószínűtlen hogy meg fogja tartani hosszú távon, a rezgés kilazítja, a végén leesik és ha szerencséd van csak kikapcsol mielőtt túlmelegedne, ha nincs akkor meg kinyír valamit a leeső hűtőborda. Gyorskötőzvel inkább, de nem tudom hogy tudnád ott rögzíteni. Én nem javasom hogy súlyt rakj rá, ha nem teljesen stabil az is le fog esni a rázkódástól, és amúgy is épp elég szar a gyári hűtő, nem kell hogy még levegő is alig jusson neki.
Egyébként nincs egy ezres egy gyári intel hűtő, azt is megkockáztatom hogy ha ismersz valakit aki lecserélte odaadja ingyen.
A művelet előtt informálódni kellett volna. Nem nagy dolog visszarakni, de ha letörtek a műanyag rögzítők esélyed nincs rögzíteni. Bontóban pár százért lehet kapni használhatót. Nemrég vettem egyet én is 300 ft volt, kapott a tengely egy kis műszerolajat és olyan mint új korában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!