270 ezerért szerintetek jó gépet raktam össze? Ennyit se akartam költeni. Próbáltam 250 alatt maradni de nem ment.
Seagate 2TB BarraCuda
Western Digital 500GB Blue 3D SSD
Sapphire RX590 8GB GDDR5 Pulse
Kingston 2x8GB DDR4 3200MHz HyperX Predator XMP
Asrock B450M STEEL LEGEND
AMD Ryzen 5 2600
FSP 700W Hyper 700
Phanteks Eclipse P350X ház
Cooler Master Hyper TX3 EVO proci hűtő
2db Thermaltake Riing 12 CL venti
Nehezen tudok a megrendelésre nyomni, ár/érték arányban elég jó nem?
Felesleges 700 W-os táp.
A két fő fogyasztó:
* AMD Ryzen 5 2600: 65 W TDP [ [link] ]
* RX590: 175 W TDP [ [link] ] - bár a videokártya adatlapja szerint kevesebb mint 235 W [ [link] ]
ha a videokártya adatait vesszük figyelembe, akkor összesen ez 300 Watt maximum. Mindennel együtt nem lesz több mint 400 W. Egy 450-500 W-os táp már elegendő neki.
Az FSP Hyper 700W áráért vehetsz egy 80+ Gold hatásfok-besorolású, megbízhatóbb:
* [link]
* [link]
darabot.
A #1-hez kiegészítésként - az emlegetett Bitfenix Formula Gold 450W:
Bitfenix formula 450/550w 22k
Lap: ASROCK b450m pro4f 23 "ugyan azt tudja, mint a Steel Legend csak kevésbé csillog)
Cpu hűtő: nem kell, csak egy mx-4 paszta 2k
Ház: silentiumpc signum tg 14k
(venti nem kell)
Ram: 2x8 3200MHz g.skill, patriot 24k
Vga: ha spórolni akarsz akkor RX 590/GTX 1660, ha nem GTX 1660 Super/GTX 1660 TI
Táp: Bitfenix Formula 550
Ha külön hűtőt is akarsz, felejtsd el a tx3-at, 7 ezerért nem nagy szám... Ott van ugyanannyiért az Alpenföhn Ben Nevis.
Seagate Barracudát (simát) sokan szidják, állítólag tönkremenősek. A biztonság kedvéért Toshiba P300-at vennék a helyedben.
SSD: nem rossz, de Kingston A2000 sokkalta gyorsabb.
SilentiumPC Signum SG1 TG
Bitfenix Formula 450W
Asrock B450M Pro4
Nvidia Geforce GTX1660 6GB
Gyári procihűtő + MX4
Gyári ventillátorok
Így olcsóbb és pont olyan jó.
SilentiumPC Signum SG1 TG
ASRock b450 PRO4 alaplap lett
A proci huto offos, de vettem egy ventilátort azért mert ebbe csak egy van.
Táp maradt
Úgy nézett amúgy ki hogy osszeszerelessel pcx-nél 277 lett volna
Megrendeltem 253 ezekkel a konzolvilagnal. De oda is telefonáltam a joy napok miatt van kuponom. Nov 11ig 10% akció
Náluk nem akartam vásárolni meg sokmindenbol nincs keszeltuk de így megérte
Így 227 lesz a vége, az a jó itt ingyenesen szerelnek össze.
De itt jár ajándék játék a vga-hiz ami hardver aprón 7-8 ezerért megy. Ezt is eladom akkor már csak 220 és olyan mintha a VGA csak 60 lenne
Így már én is elégedett vagyok. Proci hűtőt meg majd jövőre rakok rá ha úgy érzem nagyon melegszik
Köszönöm a válaszokat
Még mázli hogy felneztem a konzolvilagra
Remélem úgy adódik gariztatassal se lesznek gondok
Köszönöm a válaszokat
Külön öröm hogy nem nyomtam este a rendelésre, remélem az akcióval se lesznek gondok odaadják kedvezményesen.
Helyesirasert bocsi telon potyogok gyorsan
Ilyen jó minőségű táplál, 220-ért 2020hoz közel, hát remélem összejön na ez a jó vétel gyerekek :D
Használtan drágábbak a gépek hardverapron
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!