DWL-G122 C1 wifi usb driverevel szivok az utorrentben?
Helotok
Egesz nap mar szivok egy [B]DWL-G122 C1 [/B] wifi usb vel. Valmi a driverrel van szerintem.
Nem rég tettem ujra a windows 7-t es ilyenkor szokott elojonni ez a problema.[OFF]*idaig nemtudom hogy oldodott meg ez korábban *[/OFF]
Ha elinditom az uTorrent-t 1,85 verziot vagy a 2,00 verziot is probaltam mar....elkezd tolteni megy minden jol aztan kikapcsol a wifi kb5perc mulva. Hiaba csinalom hogy javitsa meg a windows azt irja,hogy nincs bedugva az adapter,meg a kabel nincs a helyen....probalom kihuzni viszadugni,kikapcsolni bekapcsolni valmikor arrase reagáll.
probaltam a wifi tulajdonsagainal letelepiteni a drivert es ha utana beszurom akkor is tesz fel valmi drivert ,de nem segitett.
Valmi otletetek? Nagyon szeretem az utorrentot lehetoleg ne kelljen valtanom klienst.
Most a wifi tulajdonsagainal ezt irja:
Driver Version: 3.0.1.0
Driver Data: 9/28/2006
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!