Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mivel tisztítsam a monitoromat?

Mivel tisztítsam a monitoromat?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék drága pénzeket kiadni, de nem is szeretném az itthoni szerekkel csak még rosszabbá tenni a monitorom képernyőjét, de ha lehet itthoni szerekkel tisztítani, segítsetek...;)

Az én monitorom: Yakumo XF8 19" LCD, NEM szélesvásznú

Kép:

[link]

nagyobba:

[link]

oldalról:

[link]

Hát, egyebet nem tudok elmondani....

2008. nov. 17. 15:29
 1/10 anonim válasza:
34%

ablak tisztítóval meg nedves! rongyal

(má nemazé de mit hittél hogy ilyet mondunk: egy dl 22,14565 (celsius) hőmérsékletű Yakumo XF8 19" LCD, NEM szélesvásznú monitor tisztítószer melyet csak Hawwai szigetén lehet kapni és egy tanfolyamot kell elvégezni ahoz hogy ilyet eggyátalán vehess és kb 200 ezer amerikai dollár)

2008. nov. 17. 16:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Már volt ilyen kérdés és többen meg is válaszolták. Én nem javasolnám az alkoholos anyagot, mert esetleg a műanyag felülelet bántja.

Tiszta vizes papírzsepi, (ne tocsogjon a vízben csak nedves legyen) utána száraz papírszepi, de valami puhább fajtát használj, és nem kell erőből dörzsölni csak finoman.

Hidd el leszedi a zsízos ujjlenyomatokat is meg mondent.

2008. nov. 17. 16:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Lehet venni műszaki boltokban direkt erre is való tisztítófolyadékot meg törlőkendőt is. Nem egy nagy összeg...
2008. nov. 17. 17:08
 4/10 anonim válasza:
100%
az mindegy milyen monitorod van,mindegyik egyforma tisztítást igényel.én ablaktisztítóval,meg szilviával szoktam,de tényleg lehet kapni kimondottan erre a célra tisztítószert.
2008. nov. 17. 17:13
 5/10 anonim ***** válasza:
72%
Mint szakmabeli ( informatikus) mondom, hogy vagy a speciális monitorokra szánt tisztítófolyadék ( LCD és képcsöves mointorra külön kapható megfelelő) vagy pedig tiszta víz. Mást ne, mert tönkreteheti a képernyőn lévő bevonatokat ( pl. tükröződés ellen vagy pl. h ne látszódjon rajta az ujjlenyomat tesznek rá speciális bevonatot).
2008. nov. 17. 17:14
 6/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm:).... igaz. Utána néztem 1 ilyen kérdés már volt de amikor felraktam a kérdésemet nem volt ott (O o)minden választ köszönök azért :)
2008. nov. 18. 06:55
 7/10 anonim válasza:
0%

Ha látni is akarod,IGEN!Legjobb ablaktisztítóval.

Anett(kishablány)

2008. nov. 23. 20:00
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én tudjátok mivel szoktam?? Amivel a szemüveget törlöm. Kicsit kell az ujjlenyomatoknál dörzsölni, de nem erősen, csak picit tovább. és eltünteti az ilyen foltokat. Csak a por ellen nem lehet sokat tenni vele. Ez biztos olcsó megoldás. És nem fogy el mint a folyadék.
2009. jan. 29. 14:45
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
nem voltam egyértelmű. szemüvegtörlő ronggyal.
2009. jan. 29. 14:46
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2009. febr. 16. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!