Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a baj a monitor no...

Mi lehet a baj a monitor no signal imput Vga és no signal imput Dvi jelet ad ki egyszerre egymás alatt ezzel a felirattal majd ki írja hogy alvó módba kapcsol se a monitor sem az egér nem működik hogy felrázzam?

Figyelt kérdés
Olyan probléma volt hogy egy jó 3 hónapja fagyogatott a gép amikor be dugtam a wifi usbt szoftver illesztő gondtra gyanakodtam de nem dugom be 3 hónapja nem csinálta. Most azonban a wifi be dugása nélkül egy hete el kezdett fagyogatni részlegesen és teljesen is fúrcsa gyenge zúgásszerű hang majd meg akad és újra el indul váltakozva azzal hogy megfagy teljesen eddig újra indítás és a windows normál módú indításával le tudtam a dolgot tegnap előtt azonban a fent említett módon nem kap jelet a monitor. A gép megy a ventikből ki indulva nem a tápra gyanakszom. Szétszedtem mindent ki poroltam meg néztem vannak e illeszkedési gondok még CMOS resetet is csináltam. A monitor által jelzett felirat videókarira utal csak azt nem tom hogy mi köze ehhez az egérnek meg a billentyűnek amik speciel újak. Mi lehet a baj?
2019. okt. 31. 14:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Vagy lehet rossz a monitor és a D-Sub kábel is.
2019. okt. 31. 18:06
 12/12 A kérdező kommentje:
Monitornak nincs baja rákötöttem egy másik gépre és jó.
2019. nov. 16. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!