Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ti mit választanátok a helyemben?

Ti mit választanátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Most adtam el a laptopomat, két lehetőségem van. van egy freesynces monitorom.

Most vagy veszek egy 3400g procival szerelt konfigot, és várok az 5500xt megjelenésére. Bár Q4 ígérték, de lehet január is lene mire hozzájutok Mo-n. De addig a vega 11 filmezni, meg oldschool játékkra tökéletes.

Vagy 2600 processzorral veszem, ami valamivel erősebb is, és 8 ezer ft-t spórolnék, mellé pedig berakok egy 1660 supert. Igaz ezsincs még itthon, de Amerikában hamarosan elkezdik a kiszálítását, ésmax november végére szerintem ideér.

Csak így bukta a freesync-nek. Bár nem volt egy drága monitor 40k vettem, ips 75hz. Szóval nem is egy kifezetett gamer darab.

2019. okt. 30. 10:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
2600 + 1660 jobb választás.
2019. okt. 30. 11:46
 2/3 A kérdező kommentje:

Amúgy elvileg az 5500xt paraméterek alapján erős lesz, csak kitudja mikor jön...

Valszeg amúgy az lesz amit írtál

2019. okt. 30. 14:06
 3/3 anonim ***** válasza:

A ryzen 3400g az egyáltalán nem éri meg:

[link]

A 2200, illetve a 2400 a megfelelő választás, hogyha "APU"-ra tervezel beruházni.

Videókártya vásárlásról részletesen:

https://www.youtube.com/watch?v=9i_4CNx1dSU

Felső-közép kategóriás PC 200 ezerből, a legjobb ár- értékben:

[link]

2019. okt. 30. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!