Áram szunet után nem indul a gép. csak fekete képernyo jon be,3 ures sort betolt es enny, mi lehet a problema?
Figyelt kérdés
a biost el tudom inditani.2019. okt. 29. 09:00
1/8 anonim válasza:
Megsérült az indító szekvencia és nem találja az operációs rendszert.
Bootolj a telepítőről és válaszd aa helyreállítást
2/8 anonim válasza:
Ha szerencséd van csak logikai adathiba a tárolóra írás közben, checkdisk a telepítő lemezről megoldja.
3/8 anonim válasza:
kikapcsologombbal kikapcsolod, utanna ujra bekapcsolod. Ha nem megy, meg egyszer megismetled. Jo esely van ra hogy elindul. Ha megsem, akkor probalgatod azt, amit fentebb mar irtak a tobbiek
4/8 anonim válasza:
Ha bejön a bios, meg alapból valami kép, akkor jó, mert a ramok nem mentek tönkre.
Én is ezt mondom, legrosszabb esetben újra kell húzni a gépet, egy live linux-szal pedig lementegeted a dolgokat, vagy a winyót (vagy ssd-t) addig átdugod másik gépbe.
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,egy kis idő utan mar mukodit rendesen.
2019. okt. 29. 10:38
6/8 anonim válasza:
Honnan tudod hogy fekete képernyőn 3 üres sort írt ki ês nem 2-t?
8/8 anonim válasza:
Nekem is mindig ezt csinalja, ha sleep modban elveszik az aramot. De max ket restart utan megy rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!