Milyen gép kell egy tökéletes streamhez 1060p-1080p hez?
Figyelt kérdés
Milyen setup kell ahoz, hogy gyönyörű képet kapjon a néző? Az egyik ismerősöm àlitàsa szerint minimum egy 1,5 milliós gép kell ahoz, hogy gyönyörű legyen a stream. Létezne?2019. okt. 28. 13:55
1/7 anonim válasza:
nem és attól függ mit akarsz steamelni. De egyébként 1080P ben mindenre elég a stabil 60fps hez + stremhez egy Ryzen 2700 8mag/16 szál 55k, és egy olcsóbb GTX 1660 Ti 95k ért(vagy rx 5700 125k körül) és 2x8 gb 3000+ mhz ram. Ez kihozható full konfigból kb 300e ft ból kb.
2/7 anonim válasza:
*ui ismerősöd annyira ért akkor a gépekhez mint éna kvantum fizikához.. semennyire
3/7 anonim válasza:
Egy jó proci kell, baromság amit az ismerősöd mondott, 150-200kból is kijön egy ilyen gép, persze a streamhez jó minőségű, stabil internetkapcsolat is nagyon fontos.
4/7 anonim válasza:
1.5 Milla az igen ..kicsit el van tájolva az ismerősöd, nagyon patent az amikor van maga a gép amiről játszol és egy gép ami streameli róla így nincs megterhelve a gép
Persze egy átlagos streamhez elég egy gép is. Attól is függ mit akarsz streamelni több mag több szál proci jó hozzá ahogy írták is Ryzen 2700 teljesen jó + vmi olyan GPU ami az adott játékot jól viszi pl gtx 1070 RX5700XT,2060 szuper..stb, 16gb ram, de ez tényleg pénztárca és játék szabja meg h mit építész.
5/7 anonim válasza:
Ez hasonló a testvéres sztorihoz(nem tudom ki emlékszik rá...).
Nyilván nem kell olyan érték, 300K körül már kihozható, de igazából alatti is ha az ember kispórolja az extrákat.
Ryzen 5 3600/7 2700 + RX 5700 páros már elég tud lenni.
6/7 A kérdező kommentje:
A sràc azt mondta, hogy minimum 32gb ram meg gtx 1080ti na meg egy i7. Azért is kérdeztem meg itt mert én nem nagyon vagyok képben. Ő àlitàsa szerint ahoz, hogy ha olyan jó minőséget akarunk mint pl egy nagy CSGO esemény vagy lol bajnokság streamje akkor vese àron kell gépet összerakni.
2019. okt. 28. 16:05
7/7 anonim válasza:
Hol kerül az 1,5 millióba? 32 GB memória az 40 ezer, i7-9700K 120 ezer (bár ryzen jobban megéri), 1080Ti használt piacon 150 ezer, mert újonnan nem kapsz. Bár kihozható a streamer gép még olcsóbban is, ahogy írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!