Müködik az alaplapom i5 7500 processzorral?
Igen működni fog.
Más lehetőség nincs nagyon nincs ami a CPU váltást illeti.(mármint platform csere nélkül)
#4.Relatív ez az egész...
Szerintem ami tényleg megérné, túladni az alaplap és CPU pároson és inkább AM4-re vagy LGA1151 V2 átmenni.
Bár inkább az előbbi, 1600-k nagyon jó áron vannak most.
Ebből sokat már nem fog tudni kipréselni...
Ezek már túlvannak árazva I7 7700 és társai ahogy már más is javasolta add el amid van és válts még most pl am4-re mert amit írtál i5-7500 őrület h még mindig 70 ezer forint újonnan használtan meg 40 rongy, annyiért újonnan ryzen 5 2600-at veszel garancia meg mindennel és még jobb is lesz nála, szóval igazából egy AsRock b450m pro4-f (23k) deszkát kell venned meg a procit R5 2600 (41k) az úgy 64 ropi, eladod a lapod procival a ramot meg átrakod.
Procid kb 20-25k max
Lapod: 12k
kb 27 ezer forintot kéne ráköltened ha el tudod adni.
Addig amíg lehet menteni én most váltanék amíg érnek valamit az alkatrészeid mert az amd nem szórakozik :)
RAM akár maradhat is.
Alaplapból most B450m Pro4-F az ajánlott darab.
Nem hiszem hogy gond lenne abból ha 2600-t vennél a 1050Ti mellé, idővel gondolom cserélésre kerül, egy ideig pedig megteszi.
Nyilván nem egy erőmű(nekem is az van), de mindent egyszerre nem lehet leváltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!