Van valakinek feleslegbe egy pcx kuponkódja?
Bocsi nincs, azért írok mert nagyot csalódtam bennük.. Nemrég szereltem össze egy gépet, és volt 2 olyan csatlakozó amik máshol nem voltak, 150+ ezer forintos rendelésem volt náluk, de először csak a csatlakozókat akartam ott megvenni, az 5 ezer volt, amire nem járt volna az ingyen szállítás. Mellesleg a 150 ezres rendelésre sem, csak én postán maradóként kértem, csak úgy volt ingyenes. Kértem őket emailben, hogy vonják össze a rendelésem, amit meg is tettek, erre rászámoltál a postaköltséget a 5 ezer forintos rendelésről a 150 ezresre.... ez olyan pitiáner, hogy hihetetlen. Más helyeken meg 30 ezer felett már ingyen van.. és akkor fizess a dobozért külön, ha nem akarod, hogy simán b.sszák elég a cuccokat, meg visszaküldésre is csak 2 nap lehetőséged van,(amit saját költségen kell visszajuttatnod) ha többet szeretnél azért is fizess termékenként és akkor majdnem minden drágább náluk pár száz, vagy akár pár ezer forinttal... egy gép esetén simán spórolhatsz egy 10-est, ha más helyről veszed meg, ahol ráadásul van minimum 14 nap visszaküldési lehetőséged.
Nagyra nőtt pitiáner filléreskedő cég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!