Szerintek ez a tápegység megéri? RAIDMAX
Egy új gépet tervezek venni és ezt a tápot néztem ki mert ez a legolcsobb és nem néz ki rossznak. Csak nem annyira ismert márka. 800W GOLD
Biztonságos? Megéri?
Nem tudom minek kell neked 800W-os táp, nem is tartozik rám, de szerintem fogadd el bemondásra, hogy csodák nincsenek.
Ha a 800 W körüli Gold minősítésű tápok fix kábelezéssel jellemzően 30 ezer fölött kezdődnek, akkor ha egy moduláris tápot 25 ezer alatt adnak, akkor annak oka van. Valahol spóroltak.
Régi fejlesztés, de megbizható nagyon jó ár/értékű táp.
Igazából nekem elég lenne egy 650-700W-tos táp de ahol majd lerendelem nincs raidmax 700w-tos táp.
Szóval ezért kérdem hogy megérie és biztonságos-e?
Meg szerintem azért nem adják drágábban mert aki pláne hogy senki sem venné meg.
Most melyiket választanád?
Seasonic 700w gold+ 30ezerért
Raidmax 700w gold+ 30ezerért.
Hát persze hogy a Seasonicot mivel az a legjobb tápegység márka.
Ezt a kérdést már itt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..
körbejártuk:
1. felesleges 700-800 W terhelhetőségű táp - pláne a jelzett konfigodhoz
2. a Raidmax nem épp egy közismert gyártó, nem található róla se minősítés, se teszt - nem javasolt
#5: Az a baj, hogy ez nem teszt, csak egy termékbemutató a táp adatai alapján. Nem szedik szét, a cikkből nem lehet tudni, hogy melyik tápgyártó - FSP, Seasonic, Superflower, HEC, CWT,... - belsejét kapta, milyen alkatrészekből épül fel, nincsenek terhelhetőségi-, hatásfok-, (mind akusztikus, mind elektromos - ripple) zaj-, melegedés-tesztek.
Nevesebb gyártók hasonló terhelhetőségű, Gold minősítésű, félmoduláris termékei 30000 Ft felett vannak - ez 24000.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!