Tamas3791 kérdése:
Rajzpad vagy Érintős monitor lenne jobb hogy a gépen rajzoljak?
Figyelt kérdés
2019. okt. 16. 13:51
2/5 Dreigang válasza:
Más lehet jó a szabadkézi, és más a műszaki rajzhoz.
3/5 pot válasza:
4/5 Hajnalodik2 válasza:
A lányomnak digitális rajztáblája van, nagyon szépen tud rajta alkotni. A grafikusoknak ajánlott vagy a digitális rajztábla, vagy az olyan rajztábla, amiben benne van a számítógép is, (ez kb. 3 évvel ezelőtt 300 ezernél kezdődött. A használható digitális rajztábla 120 ezernél kezdődik. A mérnöki autocad-hez nem tudok hozzászólni, bár ott nekem elég volt az egér ahhoz a két rajzhoz amit készítettem. :)
5/5 anonim válasza:
Legjobb egy beépített képernyős rajztábla, de azok mocsok drágák.
Ezekre alternatívák az érintőképernyős átalakítható laptopok illetve pár tablet is támogat tollakat, nem annyira jók, de kezdésnek szerintem bőven megfelelnek.
Legolcsóbb a képernyő nélküli rajzpad, de ezekhez mindenképp hozzá kell szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!