Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Integrált vga-val rendelkező...

Integrált vga-val rendelkező alaplap esetén csak beledugom a HDMI kábelt az alaplapba meg a monitorba, és már megy is tökéletesen?

Figyelt kérdés

Nem fogok szerintem videokártyát venni, csak kicsit később, pár hónap múlva. Itteni tanácsra egy msi b450 bazooka v2-re esett a választásom.

Igazából csak beledugom az alaplapba a HDMI kábelt és már hasít is a gép?

Próbáltam rákeresni de nem találtam a neten, ebbe az alaplapba milyen típusú integrált VGA van?

Vagy csak a processzoroknál van olyan hogy vega11 meg hasonló megkülönböztető elnevezések?

Laptoprol váltók, régen volt pc-m de nem volt integrált vga-m ezért ez a hülye kérdés

2019. okt. 15. 08:54
 1/7 Koplárovics Béci ***** válasza:
Magában az alaplapban nincs videokártya. Annak a processzorban kell lennie, ezért ha most nem akarsz külön videokártyát venni, akkor olyan procit válassz, amiben van.
2019. okt. 15. 09:00
 2/7 A kérdező kommentje:

[link]

De akkor mit jelent az integrált videókártya az alaplapok esetében? Valamelyikben van, valamelyikben még nincs

Most külön g jelzésű profit vegyek pl 3400g és még ilyen alaplapot is?

2019. okt. 15. 09:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Profit=procit*
2019. okt. 15. 09:55
 4/7 A kérdező kommentje:

Gyk másik topik azt irjak lassú, de igen van alaplapba olyan chipset integrálva, már ha olyan alaplapot veszel, amihez nem kell videokártya. Menni fog úgy is a teljesítmény más kérdés

Na erre irányult az én kerdesem is

Összeszerelés VGA vásárlása nélkül is menne office meg youtubera addigis tökéletes nem?

2019. okt. 15. 10:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Bizonyára van alaplapra integrált is, olyannal én nem foglalkoztam.

Egy régi Intel i3-3220 (3,3 MHz x2), amiben van GPU, sok éve tökéletesen ellátja a háztartási gép szerepét, egy monitort és egy TV-t működtet a házimoziban.

Viszont belepakoltam 12 GB memóriát, ami nagyban megkönnyíti az életet.

Meg SSD is természetesen.

Játék engem nem érdekel.

2019. okt. 15. 11:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Vagyis 3,3 GHz és a 4k videót már nem bírja, ez is természetes sajnos.
2019. okt. 15. 11:22
 7/7 lali51 ***** válasza:
Régen volt az alaplapra integrált VGA,még a lga pl.:775- ös alaplapokra .A mostaniakra ha azt írják azt jelenti hogy van rajta olyan csatlakozó amin a videó jelet ki tudod vezetni.A processzorban van az integrált videó kártya ,tehàt olyat kell venni.
2020. júl. 23. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!