Integrált vga-val rendelkező alaplap esetén csak beledugom a HDMI kábelt az alaplapba meg a monitorba, és már megy is tökéletesen?
Nem fogok szerintem videokártyát venni, csak kicsit később, pár hónap múlva. Itteni tanácsra egy msi b450 bazooka v2-re esett a választásom.
Igazából csak beledugom az alaplapba a HDMI kábelt és már hasít is a gép?
Próbáltam rákeresni de nem találtam a neten, ebbe az alaplapba milyen típusú integrált VGA van?
Vagy csak a processzoroknál van olyan hogy vega11 meg hasonló megkülönböztető elnevezések?
Laptoprol váltók, régen volt pc-m de nem volt integrált vga-m ezért ez a hülye kérdés
De akkor mit jelent az integrált videókártya az alaplapok esetében? Valamelyikben van, valamelyikben még nincs
Most külön g jelzésű profit vegyek pl 3400g és még ilyen alaplapot is?
Gyk másik topik azt irjak lassú, de igen van alaplapba olyan chipset integrálva, már ha olyan alaplapot veszel, amihez nem kell videokártya. Menni fog úgy is a teljesítmény más kérdés
Na erre irányult az én kerdesem is
Összeszerelés VGA vásárlása nélkül is menne office meg youtubera addigis tökéletes nem?
Bizonyára van alaplapra integrált is, olyannal én nem foglalkoztam.
Egy régi Intel i3-3220 (3,3 MHz x2), amiben van GPU, sok éve tökéletesen ellátja a háztartási gép szerepét, egy monitort és egy TV-t működtet a házimoziban.
Viszont belepakoltam 12 GB memóriát, ami nagyban megkönnyíti az életet.
Meg SSD is természetesen.
Játék engem nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!