Milyen gépet (proci, ram, videokártya) kell összeraknom hogy 4k-ba vigye a játékokat?
Fontos hogy csak 1 videokártya legyen benne, nem akarok sli-vel szórakozni
High vagy Ultra beállitásokkal futna a játék
Hát ha a komolyabb mai játékokat akarod így futtatni akkor minimum GTX 1080TI, RTX 2070 vagy 2080 super vagy RX 5700 XT, Radeon VII AMD oldalról de az az igazság még egy 2080TI sem tud minden játéknál stabil 60 FPSt tartani ilyen beállításoknál.
Procira meg a ramra már nem kellene olyan sokat költeni viszont. Egy Ryzen 7 2700 2x8GB 3000mhz es rammal bőven elég lenne.
Tipikus kék-fanoló hozzáállás...
Mi a problémád az AMD-vel? Hogy GYK-en van pár eszetlen, aki ilyen hülyeségeket irkál, hogy "microlaggol, túlhevül", stb.? Mert leírják a 10 évvel ezelőtti problémát, hogy melegedett az AMD?
Ezek az emberek nem látnak térben és időben. Lejárt sztori, jelenleg a Ryzen-eknek kisebb TDP-je van, mint a vetélytárs Intel-nek, tehát nem is melegszik annyira, valamint jobb hűtőt is kaptak. Ennyit erről. Imádom ezt a hozzáállást.
De ezek szerint van zseton a zsebben, egy 2080 Ti mellé lazán mehet egy Intel processzor, mert akkor gondolom az ár nem számít. Hogy jobban jársz-e vele? Határozottan nem. De te döntésed.
Többiek majd ajánlanák valami fain CPU-t, én csak a sztereotípiákat jöttem szertefoszlatni.
Peace
Mi szolsz bele hogyha nem vennék amd-t... saját pénzemből hagy vegyek már azt amit én akarok
Megengeded? köszi
Te elolvastad, amit leírtam? Vagy ennyire nehezen érthető volt?
Leírtam, hogy sztereotípiákat foszlattam szét, nem beszéltelek rá semmire... Érhetően ott áll, hogy vegyél Intelt, ha van pénzed, de nem garantált, hogy jobban jársz vele.
Nem értem a problémát.
Jelenleg ez éri meg jobban
AMD Ryzen 5 3600 (Akkor is, ha Inteles vagy, én is Intelesként írom, mivel jelen pillanatban az AMD az Intel felett van)
GIGABYTE/EVGA GeForce GTX 1660 Ti (Jobb, mint bármely RTX)
Kingston HyperX Fury 16 GB (2x8 GB) Dual-Channel DDR4 RAM-kit
De ha nem kell Kingston, akkor még a Corsair Vengeance, ami jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!