Szamitogepet jatekra es zenere?
Melyik PC-t valasszam jatekra?
XBox utan ujra visszaternek a Pc-hez jatekok teren.
Nezegettem par szerkezetet ebayen ,de nem tudok donteni melyik is legyen (valtozatos specifikaciok)!
Segitsegre lenne szuksegem melyik gep lenne alkalmas szamomra.
ELvarasok: GTA V, szimulatorok (Asetto Corsa, Dirt rally sorozat...), ujabb COD-ok ,Ableton par pluginnal ne okozzon neki gondot!
Itt a valasztek(A videokartya nem szamit ha nem megfelelo azt ugyis cserelnem komolyabbra)!
1.
2.
3.
4.
5.
Melyiket vinned?
(Mar harmadjara teszem fel a kerdest) ezert:
Igen... te nem vennel ebayrol, csak a hardverapro ,hazai hirdetesek ,otthon is mar megkapom olcson... DE! Angliaban tartozkodom ,ezert ez a legjobb opcio!
Ha segitenel kerlek csak a kerdesre valaszolj (Helyadatoktol/araktol eltekintve)! KOSZONOM!
1. NEM Ebben az árban nincs benne a videkártya
2. NEM Ebben az árban nincs benne a videkártya
3. Erre azt mondom, hogy talán, de a videokártya 250 Wattos fogyasztása nagyon magas.
4. NEM Lassú, a processzora a linkeltek közül a leglassabb és a videokártya alap iroda szintű.
5. NEM Ez is lassú.
(3as) i7 4770es "ezek közül"
OFF: Én a helyedben vennék egy olcsó Ryzen configot, mert az még fejleszthető, most veszel egy 2014es buildet ami alapból 5 éves, kitudja meddig szolgál még ki.
Táp jobb fajta táp pl be quiet 400-500w 40-50 font (amazon)
ház: ez mind1 ami tetszik: mondjuk 40 font (amazon)
proci: Ryzen 5 1600 kb 70-80 font használtan (ebay)
lap: vmi olcsóbb b350-es is megteszi (bios frissítéssel akár ryzen 3000es is belemegy később) 50-60 font használt (ebay) vagy b450es ha van jó áron.
ram: 3000mhz + 2x8GB ddr4 65 font használt (ebay)
a többi úgyis rád lesz bízva, ha olcsón meg akarod úszni RX570 mellé (80-90 font használtan ebay) és mehet a full HD játék.
kb 265+ font és van egy géped ami teljesítményben felér a 4770k val viszont sokkal újabb kevesebbet eszik, több mag több szál, időtállóbb, fejleszthető, minden szempontból jobb üzlet mint befektetni egy 5 éves gépbe.
Utolso: Koszonom a tanacsod(valoszinuleg meg is fogadom)!
Sajnos nem tudok donteni ,mellenyulni meg nem nagyon szeretnek.
Most elkezdtem nezegetni mar az alkatreszeket.
Bar az is meglehet hogy veszek hasznaltan egy Ryzen gepet (a lap meg a proci lenne a lenyeg ,aztan ha tobbi alkatresz is hasznalhato belole akkor megjobb)es ezt a gepet fejlesztem!
Koszonom mindenkinek a segitokeszseget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!