Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért fagy le időnként az új...

Miért fagy le időnként az új számitógépem, ha nem nyúlok hozzá sokáig?

Figyelt kérdés

Nagyából két hónapja van egy csont új számitógépem. Minden új benne, kivéve a videókártya, azt használtan vettem. Amióta meg van a gép ritkábban előfordult, hogy be van kapcsolva de ott hagyom pár órára és mire visszaérek nem mozdul semmire, sem az egér, sem a billentyűzeten lévő Windows gombra, semmire. Csak a fizikai gomb hosszan nyomásával kapcsol ki hirtelen.

Gép adatai:

Intel Core i5 4590

8 giga Kingston RAM

(HASZNÁLT!) AMD Radeon R7 200 serie, 4giga

2019. okt. 6. 12:18
 1/8 A kérdező kommentje:
Kiegésziteném még azzal, hogy nézegettem a hardvereim hőmérsékletét benchmark progival, sosem melegedtek túl!
2019. okt. 6. 12:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy alvó módba kapcsol egy idő után?

Próbáld meg a fizikai gombot röviden megnyomni és várj pár másodpercet, hogy felébredjen a gép

2019. okt. 6. 12:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Úgy érted neked "új" géped mivel az i5 4590 nem lehet csont új mert 2014ben jött ki. Milyen tápegység van a gépben? még ezt jó lenne megnézni. Érdemes átfutni a kábeleket is nincs e kilazulva valamelyik kábel és ha két memória modulod van megnézni h egyel is produkálja ezt a dolgot.
2019. okt. 6. 12:34
 4/8 P.O.C. ***** válasza:
100%
"Csont új számítógép" 4 generációs i5 -el. :D Kérlek mesélj még... :D
2019. okt. 6. 12:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Na most itt rengetegféle probléma lehet. Feltételezve, hogy tényleg vadonatúj, az alaplap lehet, hogy éveket állt egy raktárban, ki tudja, milyen körülmények között. Áltó helyükben kiszáradtak, elöregedtek a kondenzátorok.

Az is lehet, hogy csak hibásan települt a Windows vagy valamelyik driver. Egyáltalán nem ritka eset.

2019. okt. 6. 12:48
 6/8 A kérdező kommentje:

2. válaszoló:

Azt elfelejtettem irni, hogy nincs elfeketedve a képernyő, látszik a háttérkép, ikonok, minden!

3. válaszoló:

Újnak számit, mivel a CPU stb minden raktárból való, nem volt használva,új dobozos, igazolás is van róla. A tápegység egy Segotep 500 WATT

4. Mint előbb megirtam, "új" a cpu, vagyis nem használt.

2019. okt. 6. 12:54
 7/8 P.O.C. ***** válasza:
100%

Hát nekem már a tápod külseje sem tetszik.

[link]

Meg hogy 5000 Ft -ért 500W? Na persze.. Valami spórolós nagyon távol keleti kókálmány lehet. Nem is csoda ha fagy a gép.

2019. okt. 6. 13:21
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Segotep táp..vegyél egy új tápot ami eléri a minőségi jelzőt ha nem akarod h a "zsír új" géped kuka legyen mert 5000 ft-os táp használatának ez az ára. Rá kell fordítani azt a 15-20 ezret h lehessen venni egy megbízható tápot. Pl: [link]
2019. okt. 6. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!