Miért fagy le időnként az új számitógépem, ha nem nyúlok hozzá sokáig?
Nagyából két hónapja van egy csont új számitógépem. Minden új benne, kivéve a videókártya, azt használtan vettem. Amióta meg van a gép ritkábban előfordult, hogy be van kapcsolva de ott hagyom pár órára és mire visszaérek nem mozdul semmire, sem az egér, sem a billentyűzeten lévő Windows gombra, semmire. Csak a fizikai gomb hosszan nyomásával kapcsol ki hirtelen.
Gép adatai:
Intel Core i5 4590
8 giga Kingston RAM
(HASZNÁLT!) AMD Radeon R7 200 serie, 4giga
Nem lehet, hogy alvó módba kapcsol egy idő után?
Próbáld meg a fizikai gombot röviden megnyomni és várj pár másodpercet, hogy felébredjen a gép
Na most itt rengetegféle probléma lehet. Feltételezve, hogy tényleg vadonatúj, az alaplap lehet, hogy éveket állt egy raktárban, ki tudja, milyen körülmények között. Áltó helyükben kiszáradtak, elöregedtek a kondenzátorok.
Az is lehet, hogy csak hibásan települt a Windows vagy valamelyik driver. Egyáltalán nem ritka eset.
2. válaszoló:
Azt elfelejtettem irni, hogy nincs elfeketedve a képernyő, látszik a háttérkép, ikonok, minden!
3. válaszoló:
Újnak számit, mivel a CPU stb minden raktárból való, nem volt használva,új dobozos, igazolás is van róla. A tápegység egy Segotep 500 WATT
4. Mint előbb megirtam, "új" a cpu, vagyis nem használt.
Hát nekem már a tápod külseje sem tetszik.
Meg hogy 5000 Ft -ért 500W? Na persze.. Valami spórolós nagyon távol keleti kókálmány lehet. Nem is csoda ha fagy a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!