Hyperx cloud stinger vagy hyperx cloud stinger core vegyek?
Figyelt kérdés
Melyik a jobb fejhallgato xboxhoz ? Illetve miben kulonbozik a 2 ? A core olcsobb mint a sima stinger de miert ?2019. okt. 4. 12:04
1/3 anonim válasza:
Menj fel szépen a gyártó honlapjára és bogarászd át. Minden információt megtalálsz arról amit kérdeztél.
2/3 A kérdező kommentje:
Jo tipp, csak gobdoltam valaki egyszeruen el tudna magyarazni nekem, hogy melyik erne meg. Nem vagyok jaratos ebben a temaban azert kertem segitseget. Nekem a honlapbol kigyujtott info kinai.
2019. okt. 4. 14:44
3/3 anonim válasza:
Az éri meg, amit kényelmesnek találsz.
A hyperx fejhallgatók sok embernek megfelelnek, de lehet hogy neked nyomni fogja a fejed, a füled, beleizzadsz, bezártság érzésed lesz a zárt kialakítás miatt, rövid a kábele, stb.
Olyan ez mint az egérnél, csak fokozottan.
XBOx-hoz meg mindkettő megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!