Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lesz ha ezt a procit...

Mi lesz ha ezt a procit belerakom ebbe az alaplapba?

Figyelt kérdés

Van egy H270-es gigbyte alaplapom egyik ismerősom tudna 90 fontért (kb 33 ezer forint) egy i7 7700k-s procit.

Beletudom én ezt rakni ebbe a lapba? Nem baj a "k"-s?

Mert tudottam Z270 kellene hozzá.

Vagy ide csak a sima 7700 jó?

2019. okt. 3. 15:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tervezed húzogatni a procit, akkor felesleges használt k-s procit venni. Ki tudja mennyire lett agyon oc-zva a korábbi gazdája által.. (főleg hogy csak ennyi az ára).

Egyébként meg ha a foglalat stimmel, de nem lehet az alaplappal oc-zni, attól még ugyanúgy mehet bele k-s proci. Csak nem fogod tudni húzni.

2019. okt. 3. 15:14
 2/5 anonim ***** válasza:
kompatibilitás lesz.
2019. okt. 3. 16:24
 3/5 A kérdező kommentje:

Új a processzor nem használt.

És lenne valami előnyöm egy sima 7700-as modellhez képest? Vagy ez a kettő cpu ugyan az csak az egyik tuningolható a másik meg nem?

2019. okt. 3. 16:45
 4/5 anonim ***** válasza:

"Vagy ez a kettő cpu ugyan az csak az egyik tuningolható a másik meg nem?"

Igen.

2019. okt. 3. 17:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Akkor tehát lényegében mind1 melyiket veszem ugyan azt tudják max nem tudom ezt tuningolni. Az meg annyira nem érdekel mert nem hiszem hogy sokkal jobb lenne tőle.
2019. okt. 3. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!