Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lenovo R61 beindul majd leáll...

Lenovo R61 beindul majd leáll a Cpu ventillátor de mitől?

Figyelt kérdés
Ha bekapcsolom a laptopot felpörög a ventillator és 2 mp múlva leall ,viszon ha szétszedtem inditől a gépet de a ventillator le van húzva az alapról , és csak akkor dugom rá mikor már elindítottam a gépet, akkor normálisan forog végig megállás nélkül, viszon a képernyőn így sem hoz be semmit. Videó kártya hiba nem lehet ugyanis egyszer egyszer be jön a kép de mire összerakom a laptopot megint nem indul csak felpörög és le all ? Ez mitől lehet ? Ma frissen pásztáztam is az sem segített.
2019. okt. 2. 20:30
 1/2 A kérdező kommentje:
Lenovo T61 elnézést az elírásért.
2019. okt. 2. 20:31
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ha ez az Nvidia GPU-s T61, akkor ez GPU hiba. Jellegzetessége, hogy hol indul hol nem, főleg ha mozgatva, nyomva volt a gép. Megoldás nincs rá, mivel maga a GPU hibás, szóval a reball-t felejtsd is el.
2019. okt. 2. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!