Price /performance gépet tudnátok írni?
game gépet, price performance gépet szeretnék, monitorral
köszönöm
Tehát "ár teljesítmény" gépet szeretnél, jelentsen ez bármit is.
Mégis mennyi pénzben gondolkodol?
én igazi geekek véleménye alapján szeretnék gépet venni
az ilyen #2 "price-performance - >az mi" típusú válaszadók gépeit "tanácsait" pedig messziről elkerülni, megmondom őszintén
Jó, értjük, jó ár-érték arányú gépet szeretnél.
(Szerintem a válaszadók közül mindenkinek leesett, csak hogy lehet ilyen iszonyatosan hülyén megfogalmazni.)
Ilyen gépet össze lehet állítani 100-200-300-400-500 ezerből, munkára, játékra, új vagy használt alkatrészekből.
Írj legalább valami konkrétumot, enélkül nem tudunk segíteni.
Tessék, itt egy ehhez hasonló kérdés: https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__.. , egy karton cigiben fogadok, hogy te írtad ki. Itt sem kaptál (vagy kapott az illető) normális választ, ott le van írva, hogy miért.
Értelmetlen kérdésre lehetetlen tanácsot vagy épkézláb választ adni.
Attól, hogy angol szavakat használsz még pont ugyanannyira semmi értelme a kérdésednek, mintha leírnád magyarul.
Egyszerűen azért mert az nem egy gép, hogy "prájsz/performansz".
Felírsz egy olyan egyenletet amiben csak ismeretlen tényezők vannak. Mininum, az egyik ismetetlen tényezőt meg kell határozd ahhoz, hogy legyen értelme a képletnek. Jelen esetben legegyszerűbb az árat meghatározni, mert abból már ki tud indulni egy "geek" is. Hiszen teljesen más a válasz ha 100 ezred van rá, más ha 200 meg más ha 500. Na meg persze a határ a csillagos ég, és ár/teljesítmény alapján lehet jó egy 1+ milliós gép is meg egy 150 ezres is.
Arcos nagyon a kérdésed.
Valamilyen szinten azért valahogy csak meg kellene határozni mi is az elképzelésed, mert ha csak az arányokról beszélünk úgy-ahogy, abból sok minden lehet.
Nekem van pl. egy Intel Atom processzoros gépem. Szinte csak pár ezer forint (ár) de kiválóan alkalmas arra amire nekem kell (érték). Az ár/érték aránya tehát kiváló.
Ám abszolút értelemben a teljesítménye és az ára is alacsony!
újat szeretnék
game+net+film
szerintem 100 ezerből venni nemlehet, az 500 ezer meg nagyon nem price performance, hanem high end, ami egyáltalán nem price performanceről szól
monitor is kellene
gamere kell, a legjobb ár/teljesítményű gép
#8 ez neked hol egyenlet? egy price / performance kombót olyan bonyolult?
akkor lefordítom: a legjobb ár értéket keresem
büdzsé: mondjuk úgy, hogy nem éppen egyik hónapról a másikra élek, de nem szórom a pénzt. takarékos típus vagyok
köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!