Játék közben 2-3 max 5 fps esést észre kéne vegyek? TV-n miért nem probléma ha 60 helyett csak 25 van?
Megy az fps számláló megvan a fix 60 fps (vsync on) de néha beesik 2-3 fps csökkenés max 5.
Na most akkor legrosszabb esetben is 55 fps megvan.
És azonnal észreveszem rá se kell nézni a számlálóra de amikor mégis ránézek látom tényleg beesett.
De nem értem: ilyen kis fps esést észre kéne vegyek egyáltalán? Anno PS (1) gépen 25 fps volt több nem is lehetett és mégis teljesen zökkenőmentes volt a grafika.
Vagy ott a TV: TFT paneles tv, 60 Hz-es, a filmek meg (xvid, x264) 25, 29, 30 fps...és semmiféle zötyögést nem venni észre.
Játék alatt meg észrevenni 2 fps-t is?
na de én nem erről beszélek!!
Nekem nem 25re esik be, hanem 60ról 57-re 56ra! És azt is simén észreveszem! Azt a 2-3 fps-t??
Amugy meg nem feltetlen kell uj csodamonitor.
Nvidia inspectorral 62 fpsre van allitva a gepem, vsync meg kikapcsolva. Sokkal simabban futnak a jatekok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!