Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 1 monitorra 2 gépet? /lent/

1 monitorra 2 gépet? /lent/

Figyelt kérdés

A kérdésem az lenne hogy jelenleg van egy gépem, és ha később vennék egy konzolt akkor ráköthetem-e egyszerre ugyanarra a monitorra amin a gépem is van(természetesen nem használnám egy időben mind a kettőt csak jó lenne ha nem kéne egy másik monitort is venni a konzol mellé)

Remélem érthető volt, előre is köszönöm a válaszokat!

2010. júl. 15. 20:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Vannak olyan monitorok, amin 2 bemenet van, és ekkor vagy kapcsolóval, vagy a menüben lehet választani, hogy melyik bemenetről érkező képet mutassa.

Ill lehet kapni un. KVM switcheket, amibe több egeret, billentyűzetet és monitort be lehet dugni, és közöttük kapcsolgatni.

2010. júl. 15. 20:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha van megfelelő csatlakozó akkor igen. Én is hasonlóan csinálom. Van egy monitorom, azon VGA és DVI csatlakozás, DVI átalakítva HDMI-re megy a beltéribe, VGA a gépbe. Csak váltogatok a monitoron a bemenetek között. Ha csak egy bemenete van, akkor vagy mindig dugdosod a csatlakozókat vagy valami közösítő félét veszel, ami úgy tudom nem olcsó.
2010. júl. 15. 20:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy lehet. Nekünk két gép van itthon, egy PC és egy Macintosh, és mindkettő ugyanarra a monitorra van kapcsolva.
2010. júl. 15. 20:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Vagy veszel egy KVM switchet, egeret és billentyűzetet is meg tudsz osztani vele, csak simán kapcsolsz a portok között.
2010. júl. 15. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!