Szemüveges embernek szabad 4K laptopot vennie 15-ös kijelzővel?
Figyelt kérdés
Szemüveg közelre is kell (olvasás). A laptop UHD 4K kijelzős, de csak 15-ös.
Szabad ezt egy szemüveges embernek megvenni? Most fullhd 15-ös laptopom van és egy 1366x 768-as gépről álltam át erre, és a kisebb felbontás sokkal kellemesebb volt a szememnek mint a fullhd.
És akkor most még menjek 4K-ba azonos méretű kijelzővel? Jó lesz ez?
2019. szept. 26. 11:06
1/6 anonim válasza:
Nem, és pl kilátóba se szabad felmenni, mert messzire kell nézni. Miféle kérdés ez?
2/6 anonim válasza:
Szabad. Ha a méretezést 200 százalékra állítod, a méretek akkorák lesznek, mint Full HD-ban, de a felbontásból nem veszítesz. De akár nagyobbra is lehet.
3/6 anonim válasza:
Ha csak nem tiltja a vallása, akkor miért ne?
4/6 P.O.C. válasza:
Nem értem a kérdést. Én is szemüveges vagyok. Úgy tudom azt azért írják ki, hogy jól lássunk nem? :D
5/6 A kérdező kommentje:
"Úgy tudom azt azért írják ki, hogy jól lássunk nem?"
Marha érdekes módon pl a mobilom 2k kijelzője nettó olvashatatlan nekem még szemüvegben is a szemem kifolyik, a sima 720p kijelző meg tök jó.
2019. szept. 26. 13:29
6/6 P.O.C. válasza:
Hát nekem ilyen gondom nincs hála égnek. Bár csak 2,5+ -os szemüveg kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!