Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ajánlanátok 2. 0-ás hangfalaka...

Ajánlanátok 2. 0-ás hangfalakat PC-hez?

Figyelt kérdés

Főleg hardstyle, techno zenéket hallgatok, ezért basszusos, mélynyomós, beépített erősítős legyen...

Egyenlőre a Pioneer DM-40-et néztem ki

2019. szept. 25. 16:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp 2.0 át akarsz? Mert ekkora méretben és arban ezek a 2.0 k sosem fogak olyan basszust adni mint egy 2.1 es külön mélynyomóval. A 40 watt alapból sem túl combos. Ezek a kis Pioneerek biztos nagyon szépen szólnak de az is biztos hogy nem lesz egy ablakrengető basszusuk.
2019. szept. 25. 19:40
 2/5 A kérdező kommentje:

akkor te mit ajánlsz? lehet akkor 2.1-es is tőlem...

Még amit kinéztem az a M-Audio BX8 D3, ez már 150 W-ot tud

2019. szept. 25. 20:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez az M Audio már jó lehet viszont nem tudom hogy ennyiért most 1 vagy 2 hangfal. A másik meg hogy ha megnézed a méreteit ez már elég nagy és nem tudom 2 ilyet el tudnál a rendesen helyezni.

Én ha most vennék valszeg ezt venném:

[link]

2019. szept. 25. 22:39
 4/5 A kérdező kommentje:

az M-audio az 1 hangfal, tehát ha ennyibe kerül 1 db, csak jó lehet már :D

AMit ajánlasz az sem jó, volt nekem már 2.1-es hangszettem, és háát nem voltam elragadtatva tőle (a subwoofer szuszogott, mintha lélegezne, a basszust meg nem lehetett annyira érezni. Ezért is nem akarok többé 2.1-et, csak 2.0-át, mert az a legjobb zenéhez

2019. szept. 26. 16:20
 5/5 anonim válasza:
100%
Ez így van, én is utálom a .1-eket. Mindig csak .0-át szabad zenéhez, .1 filmekhez való.
2019. szept. 28. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!