Tűz forró laptop tul élheti?
Figyelt kérdés
délután a laptopomat az ágyam szélén hagytam bekapcsolva töltön most amikor szeretem volna használni megfogtam és tűz forro volt felnyutottam a kijelzőt a tálcán a hd sentinel 38 fokot urt delehet hogy több volt mert a gép le fagyot és valoszinüleg a hd sentinel is gyirsan nyomva tartvava bekapcsolo gombot kikapcsoltam majd ki vettem az aksit és a 320-as vinyot ami szintén nagyon meleg volt a proceszor hütű tetelyét megérintetem egyből elrántomam a kezem mivel tűz forro volt ha kihült és össze rakom müdni fog nem vesztek el fájlok a vinyorol ?????2019. szept. 22. 21:25
1/5 anonim válasza:
Az én laptopom alapból 50-60 fokos szokott lenni és az elmúlt 11 év alatt semmi gond nem volt vele!
Persze érdemes mindig olyan helyre tenni, ahol a gépből kiáramló levegő szabad utat kap.
2/5 anonim válasza:
Van bennük hővédelem, ha túlmelegszik, kikapcsolnak, nem kell túlizgulni a dolgot.
3/5 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz, ha igen well rip boi.
Máskor rakd szellős helyre. Laptopot amúgy sem érdemes natúr ágyra rakni. De azt hogy tűzforró csak te érezted, lehet volt max 60-70 fokos ami normális neki.
4/5 anonim válasza:
Nem akarok nagyot mondani, de szerintem már vagy 20 éve biztosan van hővédelem a laptopokban is.
Vesszőt és mondatokat használhatnál amúgy, mert ez így ebben a formában mindennek nevezhető, de kérdésnek biztosan nem.
5/5 A kérdező kommentje:
kihült most müködik amugy meg lehet nem volt védelme mert be volt kapcsolva amikor meg néztem a jelszavamat ugy ahogy bevette de utána le fagyott egy ujra pasztázás ás tisztitás segitene ,legaláb 10 éva volt tisztitva és pasztázva utoljára
2019. szept. 23. 07:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!