Vehetek a laptopomba másmilyen kijelzőt, mint amilyen gyárilag volt benne?
Adott egy Dell Inspiron 5559, gyárilag egy 1366x768 felbontású, fényes kijelzővel. Sajnos a laptopra csukott állapotban ráléptek, szóval lett a kijelzőben egy csík.
Arra gondoltam, hogy kicserélem a kijelzőt, például itt: [link] lehet hozzá kapni egész emberi áron. Szeretek ilyesmiket csinálni és talán még meg is érné, nem mai csirke a laptop, de még egész jól szuperál.
Ahogy néztem, itt lehet kapni Full HD-s, matt kijelzőt, ugyanazzal a 30 pines csatlakozóval és ugyanabban a méretben, ami eredetileg is benne volt.
Szerintetek működne, ha azt raknám bele? Hisz' alig drágább, de egy fokkal szebb lesz így a képe.
Köszönöm a választ.
Hallottam ilyen EDID whitelistingről vagy miről, hogy csak bizonyos kijelzőtípusokon ad képet a laptop.
Honnan lehetne megtudni, hogy az Inspiron 5559-nél is fennáll-e ez a "probléma"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!