Ez a laptop alkalmas lenne VR-hoz?
Figyelt kérdés
ASUS X560UD-EJ390 (Full HD, i7-8550, 8GB, SSD 256GB, nVidia GTX 1050 4GB)2019. szept. 21. 06:38
1/6 anonim válasza:
Nem vagyok szakértő a témában, de ez biztos nem jó VR-hoz.
Eleve nem laptoppal szoktak ilyet jatszani hanem egy eros asztali pc-vel
2/6 anonim válasza:
1060-tól VR ready és laptopban levő nem biztos, hogy elég hozzá
nekem 1080Ti-om van a rifthez, gond nélkül viszi
de ha nem akarsz gépet, akkor vegyél egy Oculus Questet
nekem rift és quest is van, a quest is elég jó élményt ad, érzékelésben alig lehet észrevenni a különbséget a szenzoros és a szemüvegen levő kamerákhoz képest
3/6 anonim válasza:
A 1050 holt biztos, hogy nem lesz elég a vr-hez.
4/6 Brandon41 válasza:
Minimum egy gtx 1050ti vga.
5/6 anonim válasza:
Meg se próbálj VR-ozni vele, ugyanis, ha nincs meg VR-ban a stabil 90 FPS, akkor szédülést, fejfájást és hányingert okozhat. Nem véletlenül mondják, hogy a VR-hoz legalább egy GTX1060 / RX570 kell.
6/6 anonim válasza:
#4: Egy 1050 ti is teljesen alkalmatlan élvezjető vr-ra. Olyan mintha egy bolha akarna elefántot emelgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!