HD 5770 LC-power táppal?
Figyelt kérdés
van egy Tápom LC-power 550 wattos,és csak kíváncsi lennék hogy lenne belőle gondom,hogy ha egy ilyen videó kártyát rakok ehhez a táphoz?2010. júl. 14. 21:50
1/7 P.O.C. válasza:
Az LC Power tipikus hulladék kategória. Én tuti nem üzemeltetnék vele PC-z főleg ilyen VGA-val.
Egy minőségi 400-450 W-os táp bőven elég a legtöbb középkategóriás PC-hez. Egy kis olvasnivaló:
2/7 A kérdező kommentje:
Eddig nekem semmi bajom nem volt ezzel a tápegységgel,szinte nem is melegszik,a ventillátorral sincs semmi gond,működik,halk,szinte nem is hallom. Az eladó,ahol vettem ő azt mondta hogy ez a típusú táp,az lcpowerből egész jó,és ennek súlya is van elég rendesen.Ismerősöm,aki számítástechnika terén otthon van, ő azt mondta hogy jó ez a tápegység,és nekik nem volt még baj egyszer sem az lc-powerrel,azt mondta,hogy valamelyik tápjuk már 3 éve folyamatosan megy szünet nélkül.
2010. júl. 14. 23:10
3/7 anonim válasza:
Ha szerencséd van ki lehet fogni 1-2 jobb minőségben gyártott LC Power-t, de az összképet nézve sajnos tényleg az legaljához tartozó márka.
4/7 A kérdező kommentje:
Hát leirom a tipust meg az adatokat
LC-power LC5550 V2.2 (Silent Series) 12cm venti.
+3,3V: 22A
+5V: 21A
+12V1: 15A
+12V2: 10A
2010. júl. 14. 23:57
5/7 anonim válasza:
Az a baj h ráirni bármit rá lehet. Az ilyen tápokkal az a baj h ráirnak egy névlegeges értéket és sajnos a táp még a közelébe sem ér annak.
6/7 A kérdező kommentje:
Amúgy az első kommentelőnek szól,hogy az olvasnivalóban,azt írták hogy a sárgáknak tök mind1 milyen tápot raknak össze stb.,csak hogy lc-power Német márka.
2010. júl. 15. 00:17
7/7 P.O.C. válasza:
Te tudod, a te géped...
Ha annyira jó táp lenne, akkor komoly tesztekkel is alá tudnák támasztani, de nem tudják. A legtöbb tesztben az ajánlott minősítést sem éri el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!