Mi lehet az oka ha nem tudok több meghívót továbbìtani Sorozatbaráton?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben akiknek kültem nem kapták meg.2019. szept. 15. 01:03
1/11 anonim válasza:
A spam mappában is nézték? Gmailes email címet adtak?
2/11 A kérdező kommentje:
Volt aki gmailt küldött de ugy se kapta meg.
2019. szept. 15. 13:16
3/11 anonim válasza:
Spam mappa?
Nálad megjelent, hogy elküldted a meghívót? Ott van, hogy függőben lévő meghívóid: (email címe, akinek küldted)
Max hívd vissza, és küld el újra, hátha:)
4/11 A kérdező kommentje:
A Spam mappában sem kapták meg.Ugy csinál nekem mintha elküldeném de a Jelenleg elérhető meghívóimnál azt írja 0.
2019. szept. 15. 15:32
5/11 anonim válasza:
Vagyis az elején azt írta, hogy van 1 meghívód, elküldöd, utána meg azt, hogy elérhető meghívóid száma: nulla, de ők nem kapják meg?
6/11 A kérdező kommentje:
Nem ír 1-est soha nekem.Beírom az emailt, rámegyek a küldésre, akkor eltünik a beírt email.De nem kapja meg az akinek elküldtem.
2019. szept. 15. 16:25
7/11 anonim válasza:
De ha nincs meghívód, akkor nem tudsz küldeni.
Mikor regisztráltál az oldalra?
8/11 A kérdező kommentje:
Augusztus 18 körül.
2019. szept. 16. 05:39
9/11 anonim válasza:
Akkor még azért nincs meghívód. Mert minden hónapban annyi meghívót kapsz, ahány éve tag vagy. A meghívókat pedig mindig hónap elsején osztják ki. Az elsőt pedig egy hónap után kapod. Vagyis ha augusztus 18-án regisztráltál, akkor az egy hónap szeptember 18-án jár le. Így majd csak október elsején kapod meg a meghívód, akkor már fogsz tudni küldeni hónaponta egyet, és meg is fogják kapni (mert lesz mit elküldened) :)
10/11 A kérdező kommentje:
Értem mostmár.Nagyon szépen köszönöm az útmutatást:)
2019. szept. 16. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!