Fagyási problémák help?
Üdv a helyzet a következő:a napokban több fagyási problémám volt bekapcsolás után 3-4 órával jelentkeztek.
Tünetek:terhelés nélkül sima böngésző +indavideo használat közben a böngésző fagyása nemsokkal utánna az egész rendszer (néha engedi megnyitni a feladatkezelot de hiába zárom be az operát újbóli nyitásnál ugyanaz) nem sikerült futtatni a képernyő illesztő programot" vagy kévés a memória próbálja ujratolteno9"
Ujrainditas után egyre gyakrabban betölt átlépünk a bejelentkezés előtti -gázosba de sötét képernyő teszem hozzá ez a bő festő fagyása után is előfordul.
Tegnap lefagyott újraindítottam semmi ráhagytam másnap délután próba ugyanaz. Kivettem egy ramot elindult am de -ukból lefagyott.
Sandisk ssd service n talált hibát
Mentest 86 egy darák hibát nem talált
A videó kártya szinte új viszont az alaplap,a proci és a ramok már korosak rossz tápegység okozhat ilyet, vagy inkább az alaplap lesz a ludas? És ha igen hogy tudnám kiszúrni?
Alaplap Asus P8H61-M LX2/CSM
RAM: Samsung 4GB 1Rx8 PC3-12800U-11-12-A1 DDR3
Vidikari Asus gtx 1050 ti o4g
Proci QuadCore Intel Core i5-2300,
Proci hűtő Artic freezer 13
Táp M-tech 420w
Ssd:Sandisk ssd plus 240gb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!