Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Normális az, hogy egy hetet...

Normális az, hogy egy hetet futott SSD-n az írt adatt több, mint 600GB?

Figyelt kérdés

A rendszer van rajta (Win 8.1), ill. a programok, amik közül lényegében csak a böngészőt (Vivaldi 2.6) és médialejátszót (SMPlayer) használom.

Windows update ki van kapcsolva. Lemez aktivitásnál a legnagyobb írás: 40.000-80.000b/s, amit a Vivaldi cache tesz ki.

2019. szept. 13. 16:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem több volt 1 hét után xD Talán 900GB.

Windows update, 2 játék ami ~120GB.

A Windows update csinálja ki mert szerintem letölti az oké, de amikor telepíti akkor rengeteget mozgatja az adatokat.

Én amúgy nem foglalkoztam vele mert utána amikor már kész volt minden nem nagyon nőtt, csak ha jött 1-1 frissítés.

2019. szept. 13. 16:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Jah persze a 2 játék is hiába volt nekem 120GB, lehet 240-nek kell számolni mert letölti + telepíti.

900-240=660, nagyjából annyi mint neked.

2019. szept. 13. 16:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Ah még egy kommentet írok.

A fortnite-ot tartom SSD-n és egy-egy update-nél letölt mondjuk 2GB-ot, de azt utána feldolgozza, akár a tízszeresét is ráírja szerintem az SSD-re mert modosítgatja az alapján a nagyobb file-okat.

2019. szept. 13. 16:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Mondanám, hogy ki kell kapcsolni a swap fájlt, de a Windows rohadtul rühelli és 50% memóriahasználat mellett is elkezd már programokat bezárogatni és hibaüzeneteket dobálni.
2019. szept. 13. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!