Mi baja lehet a monitoromnak? Kb.5 másodpercig van kép majd minden elsőtétül és ujra csak akkor lesz kép ha ki majd benyomom a monitort.
a kolléga arra gondol, hogy a VGA kábel kontakthibás, így elmegy az adás, a monitor, meg elmegy sleep módba, és ha újra bekapcsolod akkor újra van kép. Egyszerű megoldás lenne, ha nem lenne benne sleep mód, ill. ki lehete kapcsolni. Régebben nekem is volt VGA kábel kontakt hiba, és rohadt egy dolog megforrasztgatni. Nah meg az enyém nem volt EnergySaver monitor, így csak a színek mentek el :P.
Mai napig nem tudom hogy lehetett-e volna cserélni a VGA kábelt. De utólag úgy gondolom igen. Csak lusta voltam szétszedni a monitor burkolatát, mert láttam hogy a csati tőben van eltörve.
Hmm... Lehet meg is nézem fölöslegesen dolgoztam-e. (a VGA kábel fixen jött ki a burkolatból, nem cserélhető)
Azóta lett már egy monitor cserém, és htá ég és föld, de az már egy másik történet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!