Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Elsötétülő képernyő, fagyások...

Taki0827 kérdése:

Elsötétülő képernyő, fagyások valaki help?!

Figyelt kérdés

Tehát a problémám az lenne hogy két nappal ezelőtt azt produkálta az egyébként már egy éve jól működő számítógép, hogy reggel mikor indultam munkába elsötétült képernyő fogadott (alvó mód ki van kapcsolva) éger kattintás meg se moccant csak power gombbal tudtam kikapcsolni. Hazaértem ragadtam hogy nem lehet bak aztán este le-le fagyott videó nézés közben és megint csak power gomb aztán el el ment a kep vissza már nuku virusirto telepítés keresés nem talált semmit, vga driver ujrarak ismet ez a probléma

Tegnap ujratettem az egészet jó volt aztán ma hajnalban megint semmi kép. Gyenge a táp vagy esetleg a video kártya halt meg? Kb egy eves asus gtx 1050 ti o4g.

#lefagy l
2019. szept. 11. 11:23
 1/4 A kérdező kommentje:
De nem mindíg teljes a fagyás, van mikor csak a böngésző és meg feladatkezeloban be tudom zárni de ha újra megnyitom ismét lefagy.es van mikor órákig tökéletes aztán g9ndol egyet és percenként kifagy
2019. szept. 11. 11:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Jó lenne ha megadnád a gép további paramétereit mert ez így kevés infó. Sok dolog produkál ilyet, tehát kéne a gépedről több részlet.
2019. szept. 11. 12:49
 3/4 A kérdező kommentje:

Alaplap Asus P8H61-M LX2/CSM

RAM: Samsung 4GB 1Rx8 PC3-12800U-11-12-A1 DDR3

Vidikari Asus gtx 1050 ti o4g

Proci QuadCore Intel Core i5-2300,

Proci hűtő Artic freezer 13

Táp M-tech 420w

2019. szept. 11. 16:16
 4/4 A kérdező kommentje:
2x 4gb" RAM
2019. szept. 11. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!