Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptop processzor tuning?

Laptop processzor tuning?

Figyelt kérdés
Adott egy dell laptop, egy core 2 duo t7500-as processzorral. Jelenleg már csak ilyen porfogóként üzemelt, de most kedvet kaptam a használatához. Van valamilyen lehetőség a proci szorzózár felodására?

2019. szept. 9. 17:17
 1/4 anonim ***** válasza:
60%
Nincs.
2019. szept. 9. 17:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
AshampooWinoptimizer15 LiveTuner funkciója "rásegít" a C2D-re egész jól. Megjelenés beállítása is gyorsítja a rendszert. A vírusirtók már megfogják, akár le is tilthatod a Defendert. Húzni nem lehet úgy tudom...
2019. szept. 9. 20:23
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi
2019. szept. 9. 21:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Mivel még core2 ezért van egy kiskapu a szorzózáras procik tuningjára, ha a frontsidebus fsb órajelét emeled, ebben még lehet. A probléma vele, hogy emeli a ramok órajelét és az nem tűri, ezért vissza kell osztani. Nagyon jó móka! Én egy hetet olvasgattam utána, aztán 2 hét alatt 40 százalékot rátettem a c2q 8200ra 9650től 35 ponttal maradt el passmarkban 3500 körüli értéknél. Persze alkalmas bios is kell hozzá. Az enyém sem volt az de valami billentyű kombóval ctlr+valamelyik f12 talán elő lehetett szedni egy plusz menüt ami teljes hozzáférést adott az órajelekhez és a feszültségekhez. Egy jó tanács, 0.2vnál ne emelj többet a proci feszültségén mert hamar kuka lesz! Egyébként meglepődnék ha laposon sikerülne.
2019. szept. 25. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!