Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptop grafika. (? )

Laptop grafika. (? )

Figyelt kérdés
Olyan fél éve vettünk egy laptopot nekem, a főiskolához, nem rossz, ha jobb videó kártyája lenne még játszani is lehetne rajta normálisan szerintem. Egy 512-es van benne, de ez ne tévesszen meg senkit, mert annyit ér mint ha egy átlagos márkájú 128-as lenne. De van pár dolog, amit nem értek. Nagyon ingatag egy kártya ez, főleg most tudtam ezt észrevenni, hogy szereztem pár játékot, hogy ne unatkozzak. Van, hogy egy pillanatban belassul, kissé hangosabb lesz, és utána minden játék akadozik, ami betudható annak hogy túlmelegedett. Van játék, amely a kisebb gépigény ellenére rosszabbul fut, mint egy nagyobb. Mint a Witcher, kellemesen be tud akadni, viszont a Prince of persia the forgotten sands amikor indítottam meg se kottyant neki, viszont azóta valamiért alapjáraton akadozik az is. COD6 egész jól megy, ha nem ragaszkodok a mindenből high beállításokhoz, Obliviont is tudtam egy ideig élvezhetően játszani (persze csak az elejét néztem eddig meg, de nagyobb területen valószínűleg gyengélkedne). A Gears of war nemrég még maximumon is döcögött, viszont azt se bírná most, leginkább amióta windows 7 van a gépen, de előtte is elég labilis volt. Az lenne a kérdésem, hogy miért ilyen labilis egy videókártya? Mit kéne tennem, hűtenem kéne jobban, olyan laptop hűtő tasakkal, vagy valamit be kéne állítanom? Vagy szokjam meg, és ha játszani támadna kedvem vegyek inkább egy új videó kártyát az asztaliba? hm. Amúgy NVIDIA GeForce G102M van benne, és hogy őszinte legyek, azon is csodálkozok, hogy elfuttat pár normálisabb játékot.
2010. júl. 14. 16:23
 1/2 anonim válasza:
Próbáld meg frissíteni a videó kártya kezelő progit
2010. okt. 23. 20:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Tehát a Drivert :)
2011. ápr. 28. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!