Dorityika kérdése:
Melyik a jobb laptop? Melyiket érdemesebb megvenni, és miért ezt ajánljátok?
Figyelt kérdés
Asus VivoBook 15 X540UB
vagy
Asus VivoBook 15 X540UB
vagy
Dell Inspiron 15 3576
vagy
Dell Inspiron 15 3576
2019. szept. 8. 16:19
1/17 anonim válasza:
4db laptop abból 1-1 ugyanaz "csak más színű".
Én a Dell-t venném.
Amúgy mire használnád?
2/17 A kérdező kommentje:
Elsősorban általános használatra: internetezés, szövegszerkesztés, képszerkesztés és filmnézés.
De lehetséges, hogy egy kis programozásra is be lesz fogva (C, Java).
2019. szept. 8. 16:49
3/17 anonim válasza:
azért nem hátrány ha képszerkesztésnél: FullHD a kijelző nem csak HD+. Valamint a Dell-ben egy generációval újabb processzor van.
programozás nyilván iskolai/hobbi projekt. mert azért játékfejelsztésre kevés lenne (szerintem).
4/17 A kérdező kommentje:
A Dellben elegendő a grafikus vezérlő típusa, mert azt olvastam, hogy a DDR3 nem vmi jó?
2019. szept. 8. 17:06
5/17 anonim válasza:
Mindkettő több éves hardverrel szerelt alsóközép kategóriás gép. Az asusban kicsit erősebb a videokártya, de mindkettő ugyanarra elég, netezésre meg irodai programokra. És ez így magukra a gépekre is igaz. Mindkettőben 2 magos alacsony órajelű proci van, 4GB RAM, borzalmasan lassú vinyó és HD kijelző. Nem tudom képszerkesztés alatt pontosan mit értesz, de ma amikor már középkategóriás gamer gépekbe 16GB RAM-ot rak majdnem mindenki az a 4GB nagyon könnyen el tud fogyni. A lassú hdd miatt meg ugyan nem lesz rosszabb a teljesítmény, de amíg feláll a rendszer vagy a programok betöltenek az lehet egy örökkévalóságnak fog tűnni. Kettő közül inkább a Dell-t venném az erősebb proci miatt de amúgy kb egy szint a kettő.
6/17 anonim válasza:
5# az egyik FullHD a másik nem. de jól összefoglaltad.
az a baj ennél jobbat nem nagyon találni ebben az árszegmensben.
7/17 anonim válasza:
Ja tényleg, nem figyeltem eléggé. Használtan lehet jobbat kapni, én ennyiért azt vennék. Csak ott jobban kell figyelni, viszont egész jó cuccokat lehet szerezni.
9/17 A kérdező kommentje:
Nem igazán értek hozzá, csak nagyon nagy vonalakban, amit összeszedtem az "utcán", használtat ezért nem mernék bevállalni, ki tudja mennyire vernének át.
2019. szept. 8. 21:31
10/17 A kérdező kommentje:
Esetleg akkor tudnátok ajánlani egy olyat, ami ssd-s, jó a procija és még beleférek a keretembe?
2019. szept. 8. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!