Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a probléma? (lent)

Mi lehet a probléma? (lent)

Figyelt kérdés

[link]

Ja és a sajátgépben nem jeleníti meg a meghajtót

2010. júl. 14. 15:03
 1/8 A kérdező kommentje:
jaaa bocsi a DVD meghajtórol van szó :)
2010. júl. 14. 15:25
 2/8 anonim ***** válasza:

Rosszul van telepitve...

Szerezz hozzá drivert.

2010. júl. 14. 16:20
 3/8 anonim ***** válasza:

Szamárság!

Nem hallottam még olyan optikai meghajtóról, amit az oprendszer nem ismert volna meg. Szóval csacsiság, hogy szerezz hozzá drivert. Akkor egy vadiúj gépre nem is tudnál telepíteni cd-ről...

Ha SATÁ-s akkor kapcsold ki a gépet és dugd át egy másik SATA csatlakozóra az alaplapon!

Ennek telepítés nélkül mennie kell!

2010. júl. 14. 16:39
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi..pár oldalon javasolták h az eszközkezelőből vegyem ki a meghajtót(sikerült), és utána Vezérlőpult--->Hardver hozzáadása és itt elkezdte keresni a "nem telepített hardvert"(megtalálta)

és ezt írta ki:A Windows nem tudja elindítani ezt a hardvereszközt, mert az eszköz konfigurációs információi (a rendszerleíró adatbázisban) nem teljesek vagy sérültek. (Kód: 19)

2010. júl. 14. 22:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Ezzel a csatlakozóhellyel gond van. Vagy szoftveresen, vagy hardveresen. Vagy a megszakítási kérelme azonos valamelyik másik eszközével.

Ezért javasoltam, hogy szedd szét a gépedet és egy másik (ugyanolyan) "csatlakozóra" dugd át az alaplapon az optikai meghajtó adatkábelét.

Ha akkor sem menne, akkor sajna vagy újra kell telepítened a windowst, vagy rendszer-visszaállítással egy olyan időpontra visszaállítani, amikor még ment.

2010. júl. 15. 10:25
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek..de azt hallottam h ha szétszedem a gépet(PL bővítem vagy vmi)akkor elveszlik a garancia. Igaz??
2010. júl. 15. 15:41
 7/8 anonim ***** válasza:

kell illesztőprogram

a windows nem ismerte fel

2010. júl. 16. 19:26
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi de honnan lehet szerezni illesztőprogramot??ne mondja senki h a gyártó honlapjáról...mert nemtom h mi a címe
2010. júl. 17. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!