Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Monitor vásárolnék játékra...

Monitor vásárolnék játékra filmezésre és egy gtx 1660 videókártyát használnék, mit javasoltok?

Figyelt kérdés

Olyan 25 - 36k körül kéne ha ez megfelelő.

Ezeket én találtam melyik lehet jó?

[link]

[link]

Melyik lehetne ezekből jobb illetve tudtok-e jobbat vagy muszáj lenne minimum 50 -60k ért 144Hz-s monitort venni?

(Eddig is olcso 60Hz-s monitoron gameltem és megfelelet nekem)

2019. szept. 1. 15:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Mivel én TN paneles monitort semmiképpen nem vennék, a kettő közül a másodikat választanám, viszont ha ma vennék monitort egészen biztosan nem lenne kisebb 24"-nál.

...és nem biztos, hogy Acer monitort vennék.

2019. szept. 1. 17:11
 2/4 anonim ***** válasza:

50-60 ezerért nem igazán kapsz 144Hz-es monitort. Vagyis kapsz max FHD felbontással, de elég gagyi színvilágút (általában nehezen küzd meg a feketével a nagyon alja TN vagy VA panel miatt - elmosódás, és a kontrasztok sem túl élesek) még ha a gyári adatok relatíve "jó értékeket" is mutatnak.

Egy normális 144Hz-es monitor 80-100 körül indul. Az egyik ismerősöm a media marktban dolgozik, aztán így volt lehetőségem a kiállítási 144Hz-es darabokat jobban megnézni működés közben.

Arra is érdemes figyelni hogy az olcsóbb monitorok nem mindig natív 144Hz-esek.

Szóval ha 144-ben gondolkodsz akkor semmiképp nem ajánlom az olcsóbbakat, mert egyáltalán nem biztos hogy azt az élményt fogják adni amit elvárna az ember.

2019. szept. 1. 17:47
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi szépen ment a zöld kez

Milyen márkájú monitorokat javasoltok ebben az árkategóriaban?

MSI, Samsung, lg?

2019. szept. 1. 20:21
 4/4 A kérdező kommentje:
2019. szept. 1. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!