Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit tegyek, ha a videókártyám...

Mit tegyek, ha a videókártyám nem akarja az igazat?

Figyelt kérdés

Egy Asus TUF FX505GD-BQ104 laptopom van, ami nem úgy működik, mint egy egy hónapos laptopnak kéne. Az a gondom, hogy egy hónapja vettem neg a laptopot, de mikor éppen játszok vele, vagy csak filmet nézek, vagy bármi egyéb, akkor random megfogja magát, egy Nvidia Geforce GTX1050 van benne(notebook kategóriás) és letörli a game ready és a studio drivert is, és nem engedi újra letölteni, csak miután fogja magát, és kékhalált kap. Megpróbáltam már a DDU-s driver törlést is, aztán a Nvidia oldaláról leszedtem mind a kettő drivert és fel is raktam, de megint ugyan ez. A windows-t is újra raktam, majd megint manuálisan, leszedtem a drivereket, de megint ez lett az eredmény... Még bőven benne vagyok a 2 év gyári háztól házig garanciában, de ha esetleg meg lehet szervíz nélkül is oldani, akkor szívesen várom a segítségeteket.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2019. aug. 31. 09:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát én ezt találtam, eszerint kerüld az NVidiás drivereket, és az ASUS honlapján találhatóak használd, amiket konkrétan a te gépedhez ajánlanak. Egész szép wall of text a link, így bevallom csak felületesen futottam át.

[link]

2019. aug. 31. 10:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt hasonló problémám, csak azzal a különbséggel, hogy hiába volt fenn a driver, a windóz csak az integrált kártyát volt hajlandó használni. Nálam úgy oldódott meg, hogy leszedtem ncore-ról egy buherált windózt, felraktam azt, és már rögtön működött is.
2019. aug. 31. 12:54
 3/5 anonim ***** válasza:
A windoznak meg van mondva, hogy a drivereket hagyja békén frissítéskor?
2019. aug. 31. 14:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem állítottam be külön, szóval szerintem nincs, de most meg az a gondom, hogy az alaplapi kártyát letiltottam, leszedtem megint újra a drivereket, meg az illesztő programot, de nem hajlandó felismerni... Már teljesen kész vagyok :B
2019. szept. 1. 06:38
 5/5 A kérdező kommentje:
:D*
2019. szept. 1. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!