Hogyan tudnék a Technika TV-n netflixet nézni?
Pontosan erről van szó:Technika SM42-240 (régi fajta okos tv, kb 3 éves lehet)
Szóval amiket próbáltam:
-Megnéztem, hogy a TV-ben benne van-e alapból a netflix
szolgáltalás: Nincs, és nem is lehet letölteni az
áruházból.
-Googlen keresztül nyitottam meg a netflixet de mivel a
Flasht nem támogatja ezért nem indul el a videó.
-Próbáltam áttükrözni Iphone-ról a TV-re. Itt próbáltam
a telefonba beépített mirrort de azzal nem sikerült.
Az áruházban is letöltöttem vagy 10 féle alkalmazást
de nem jártam sikerrel.
-Gépről HDMI kábellel a TV-be. Na ez sikerült de nagyon
macerás mivel az egész szobán át kell húzni a kábelt
illetve a felbontás sem ugyanakkora mint a monitoré
szóval ezt hagytam.
Ezeken kívül milyen megoldás van még? :D
Nagy eséllyel semmilyen, mert látszólag már körüljártad a lehetőségeket. Maga az, hogy nincs ilyen funkció és hozzáadni sem lehet, nagyjából le is zárja a kérdést.
Technika = Tesco, csak azért van alternatív neve, mert senki nem venné meg ha Tesco márkájú tévé lenne. Ezzel viszont együtt jár, hogy belépő szintű képességű tévé, korlátozott funkciókkal, hiába 'okos'. Arról már nem is beszélve, hogy ha van benne valamilyen nagyon alap kis sebességű hálókártya, lehet át sem tudná vinni a nagy felbontású streamet akadás nélkül, és akkor azzal lennél megfogva.
A legolcsóbb (10-20 ezer) és működő megoldás lenne egy (mondjuk akár 'noname' kínai Androidos) tv box beszerzése. Az kezelné az appokat, és csak a boxot meg a tévét kellene egy rövid HDMI-vel összekötni. Képzeld el úgy, mint egy teljesítménynövelő eszközt, ami külsőleg csatlakozik a tévéhez.
Egy olyan Android tv okosító lehet a megoldás, amelyikre telepíthető a Netflix, ilyen pl a Xiaomi Mi Box S:
Vannak olcsóbbak is, de ez tuti Netflix kompatibilis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!